Kuva: Fotolia

Mies pyrkii naimisiin läppärinsä kanssa - taustalla järjetön syy

19.04.2016 22:45 - Iiro Myllymäki

Teksasilainen mies haluaa teollaan verrata homoavioliittoja ihmisen ja esineen väliseen liittoon.

Teksasilainen Chris Sevier taistelee oikeudestaan mennä naimisiin Mac-läppärinsä kanssa. Kyse ei kuitenkaan ole tilanteesta, jossa mies olisi tajunnut tuntevansa yllättävää rakkautta tietokonettaan kohtaan. Sen sijaan Sevier pyrkii osoittamaan teoillaan samaa sukupuolta olevien parien avioliittojen järjettömyyden.

Sevierillä on mielestään oikeus mennä naimisiin läppärin kanssa, jos samaa sukupuolta olevilla pareillakin on oikeus mennä naimisiin. Mies ei katso hyvällä sitä, että myös samaa sukupuolta olevat pääsevät nyt jokaisessa Yhdysvaltain osavaltiossa naimisiin.

- Kysymys kuuluu, tuleeko meidän harjoittaa sellaista politiikkaa, joka rohkaisee tuollaiseen elämäntapaan? Osavaltiomme ei tee kenellekään minkäänlaista palvelusta kannustamalla ihmisiä tuohon elämäntapaan, Sevier sanoo Houston Press -lehdelle.

Mies on nostanut kanteen Harris Countyn piirikunnan notaaria ja oikeuskansleria vastaan, sillä he kielsivät tältä aiemmin oikeuden naida läppärinsä. Sevierin logiikan mukaan, jos hän saisi avioliitto-oikeuden, se osoittaisi myös oikeuslaitoksen olevan hänen puolellaan hänen rinnastaessaan ihmisen ja koneen liiton homoavioliittoihin.

Lue myös: Häitään järjestävä miespari sai törkeän vastauksen hääkutsuun - kirkko antoi tukensa

Lähde: Houston Press

Kilpailut

Uusimmat