Kuva: Fotolia

Häitään järjestävä miespari sai törkeän vastauksen hääkutsuun - kirkko antoi tukensa

18.04.2016 22:15 - Emma Ylistalo

Miespari sai hääkutsuunsa vastaukseksi uhkauksen, jonka mukaan heidän häihinsä tullaan protestoimaan.

Kun Keith Alan ja Chad Michael lähettivät kutsuja häihinsä, he ajattelivat, että muutama ihminen luultavasti kohteliaasti kertoisi, ettei valitettavasti pääse tulemaan. Tämän sijaan he saivat nimettömän homofobisen vastauksen, jossa uhkailtiin tulla pilaamaan heidän iso päivänsä. 

"Halusin vain kertoa, että olette lähettäneet kutsun väärälle ihmiselle. Ajattelitte, että tuemme teitä pariskuntana, mutta pojat olitte niin väärässä!" vastauksessa luki.

Tämän lisäksi vastauksessa kerrottiin, että kutsu on lähetetty homoseksuaaleja vastustavalle ryhmälle, jotka aikovat osallistua häihin.

"Ei ole normaalia, että kaksi miestä menee naimisiin. Mikä teissä on vikana? Se on syntiä!!! Jotkut ystävistänne ovat tulossa niin kutsuttuihin hähinne auttamaan protestissa. Piditte siitä tai ette, näin tulee tapahtumaan. Tämä päivä aiotaan pilata teiltä. Tästä tulee hauska show seurata. Tulette molemmat saamaan, mitä ansaitsette."

Katso alta kuva vastauksesta. 

Alan ja Michael kertoivat Cleveland 19 -uutisille, että he ovat nyt päättäväisempiä kuin koskaan aikaisemmin siinä, että he haluavat järjestää ikimuistoiset häät. 

- En missään vaiheessa ajatellut peruvani niitä ja aika vilpittömästi, alkujärkytyksen jälkeen tämä sai meidät haluamaan tehdä sen entistä enemmän, Alan kertoi. 

- Tämä kirje on suurempi syy siirtyä eteenpäin. Rakkaus voittaa lopussa, Michael lisäsi. 

Miehet tapasivat yhdeksän vuotta sitten ja tällä hetkellä he suunnittelevat häidensä yksityiskohtia, kuten esimerkiksi käsinmaalattuja lahjoja vierailleen. Kirkko on tarjonnut tukeaan miehille ja ilmoittanut, että heidän kauttaan voi lähettää viestinsä pariskunnalle. Alan ja Michael ovatkin saaneet paljon tukea niin häävierailta kuin tuntemattomiltakin.

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös: Pikaruokaketju ottaa kantaa homoseksuaalisuuden puolesta - katso koskettava mainosvideo

Kilpailut

Uusimmat