Kuva: Fotolia

Facebookiin tulossa muutos - auttaa parisuhteen päättymisen jälkeen

20.11.2015 08:22 - Eeva Rajala

Sydänsurut ovat naamakirjan kehittäjien mukaan aivan liian karvaita kestää muutenkin. Siksi he päättivät auttaa eronneita.

Facebook testaa parhaillaan työkaluja, joilla pyritään tekemään ihmisten elämä vaikean eron jälkeen edes vähän helpommaksi. Tulevilla työkaluilla voi suodattaa entistä paremmin, mitä omalla etusivulla näkee. Uusien työkalujen avulla voi rajata omasta uutisvirrasta muun muassa niiden julkaisujen määrää, jotka oma ex-kumppani laittaa Facebookiin.

Työkalujen avulla eronnut näkee vähemmän entisen kumppaninsa nimeä tai kuvia Facebookissa ilman, että henkilöä tarvitsee estää tai poistaa ystävistä. Samalla voi rajata omia kuvia, videoita ja päivityksiä niin, ettei entinen kumppani näe kaikkea. Lisäksi voi määrittää, ketkä näkevät vanhoja päivityksiä.

Kun ihminen muuttaa eron jälkeen suhdestatustaan, Facebook voi ehdottaa kokeilemaan näitä uusia työkaluja. Työkaluja testataan ensin Yhdysvalloissa mobiililaitteissa. Testien jälkeen tehdään tarvittavia muutoksia saadun palautteen myötä.


Lue myös: Millä perusteella Facebook valitsee sivun reunassa näkyvät kaverit?

Lähteet: Facebook Newsroom, Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat