Kuva: Fotolia

Maailman paras pomo? Vei kymmenet työntekijänsä luksuslomalle Barbadokselle

02.02.2016 15:15 - Rea Tallgren

Englantilaisen Helen Biltonin mukaan hänen työntekijänsä ansaitsivat kiitoksen kovasta työstään - ja sen he myös saivat.

Helen Bilton on englannissa toimivan The Group Companyn pomo. Nainen halusi palkita alaisensa yrityksen kymmenvuotissyntymäpäivien kunniaksi.

Hän kyseli työntekijöiltään noin puoli vuotta aikaisemmin, mitä nämä haluaisivat juhlapäivänä tehdä. Suunnitelmissa oli järjestää isot juhlat niin työntekijöille, asiakkaille kuin muillekin yhteistyökumppaneille. 

Entä jos sittenkin jotain muuta?

Isot juhlat kuulostivat hyvältä. Työntekijät ehdottivat, että Bilton vuokraisi juhliin ison huvipuiston, Flamingo Landin. Biltonia alkoi kuitenkin arveluttaa suunnitelma. 

- Aloin miettiä, että isoimman kiitoksen ansaitsevat kuitenkin työntekijäni, jotka tekevät pitkää päivää. 

Niinpä hän yllättikin kaikki, ja kertoi palaverissa, että Flamingo Land olisi kiinni juhlapäivänä. Työntekijöiden pettymys muuttui pian riemuksi. Bilton ilmoitti ykskantaan vievänsä kaikki 32 työntekijäänsä kolmeksi päiväksi Barbadokselle, viiden tähden hotelliin. 

- Minusta tuntuu, etteivät he olleet aluksi uskoa sitä millään, Bilton nauraa muistellen hetkeä, jona hän kertoi työntekijöilleen "pienestä" yllätyksestään. 

Lue myös: Euroopan ihmisoikeustuomioistuin linjasi: Pomot saavat jatkossa lukea alaistensa WhatsApp-viestejä 

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat