"Te naiset, jotka postaatte jatkuvasti selfieitä someen..." - oivaltava kirjoitus leviää netissä

23.03.2016 17:30 - Senni Loikala

Eräs nainen sai tarpeekseen siitä, että ihmiset ärsyyntyvät helposti nähdessään positiivisia päivityksiä sosiaalisessa mediassa.

Kaikki ovat kuulleet marmatusta siitä, miten ärsyttävää on nähdä sosiaalisessa mediassa toistuvasti päivityksiä toisten hyvistä ja menestyksekkäistä hetkistä.

Nainen nimeltään Sarah Chafer kyllästyi moiseen pessimistisyyteen ja kirjoitti ajatuksensa Facebookiin viime viikolla. Hänen päivitystään on jaettu sosiaalisessa mediassa jo satoja kertoja. Oletko sinä samaa mieltä hänen kanssaan?

Kiitos, että jaat hyviä hetkiäsi

"Te raskaana olevat naiset, jotka päivitätte jatkuvasti sosiaalista mediaa ja jaatte kuvia masuistanne, minusta on ihanaa nähdä, miten paljon odotatte äidiksi tulemista.

Te naiset, jotka postaatte selfieitä, kiitos, että osoitatte nuorille tytöille tietävänne sen, että on okei rakastaa itseään ja tuntea olonsa kauniiksi!

Te äidit, jotka postaatte miljoonia kuvia lapsistanne, sydämeni on sulaa vahaa nähdessäni vanhempia, jotka ovat niin ylpeitä pikkuisistaan ja rakastavat heitä!

Te avioparit, jotka jaatte imeliä rakkauspostauksia, kiitos, että muistutatte seuraavalle sukupolvelle, ettei kaikki toivo ole mennyttä ja, että onnellisia avioliittoja todellakin on olemassa.

Te salihirmut ja terveysintoilijat, jotka postaatte jatkuvasti saliselfieitä ja kuvia edistyksestänne, kiitos, että näytätte muutoksen olevan mahdollista motivaation ja määrätietoisuuden avulla.

Te äidit, jotka teette töitä kotoa käsin ja postaatte jatkuvasti työjuttujanne, kiitos, että näytätte lapsillenne, että pystytte tekemään mitä tahansa, johon heittäydytte sydämellänne ja sielullanne.

Te ihmiset, jotka jatkuvasti postaatte inspiroivia mietelauseita, kiitos teille, joku tuolla todella tarvitsi juuri noita sanoja, jotka jaoitte.

Lopetetaan ärsyyntyminen kaikesta ja aletaan tsempata toisiamme!"

Lue myös: Isän ja tyttären kuvasta nettihitti - näetkö, mikä otoksessa on vialla?

Kilpailut

Uusimmat