Kuva: Senja Rapila

Elastiselta uusi areenakeikka - mukana Elastinen feat. -ohjelman muutkin tähdet!

14.03.2016 08:43 - Senni Loikala

Räppäri kertoo voice.fi-sivustolle seuraavasta jättikonsertistaan Hartwall Arenalla. Hän on päättänyt rakentaa ennennäkemättömän lavan Suomessa.

Elastinen eli oikealta nimeltään Kimmo Laiho, 34, järjestää 21. toukokuuta Hartwall Arenalla konsertin, joka tulee huipentamaan hänen perjantaina alkaneen Elastinen feat. -televisiosarjansa. Mies tekee ohjelmassaan uusia kappaleita suomalaisten huippuartistien kanssa, jotka tulevat vierailijoiksi konserttiin.

- Minä olen isäntänä ja tämä on ilman muuta minun keikkani, mutta sarjassa syntyneet biisit muodostavat punaisen langan illalle. Itse olen lavalla varmaan koko 2-3 tuntia, mutta vierailijoilla on tärkeä rooli. Lavalla nähdään myös paljon yllätysvieraita, jotka eivät olleet ohjelmassa, Elastinen kertoo voice.fi-sivustolle.

- Haluan esittää ohjelmani tosi isosti livenä, koska se on mulle tärkein muoto esittää musiikkia, hän jatkaa.

Paluu areenalle

Uudella konsertilla räppäri tekee paluun Hartwall Arenalle. Räppäri täytti paikan kahtena iltana peräkkäin lokakuussa ELA Show -konserttiensa myötä.

- Voin myöntää, että viime syksyn Hartwall Arena -konserteista jäi palo lavalle ja sille tasolle, että saa tehdä isoja juttuja. Tämä on ikään kuin jatko-osa, mutta nyt tehdään isommin, erilailla ja vielä kunnianhimoisemmin, Elastinen sanoo.

- Vaikka tämän luokan konserttien järjestäminen on tosi haastavaa, jäi minulle syksyn konserteista olo, että kyllä minä sen osaan ja pystyn siihen. Nuo kaksi iltaa ylittivät omat ja ihmisten odotukset, hän jatkaa.

Elastinen panostaa konsertin visuaalisuuteen enemmän kuin koskaan aiemmin. Inspiraatiota on haettu maailmalta.

(kuva: Senja Rapila)

- Meillä on aika hurjat suunnitelmat visuaalisten asioiden suhteen. Tavoite on tuoda ohjelman energia ja lämpö isoon halliin, Elastinen paljastaa.

Lisäkeikkaa ei ole luvassa

Lisäkeikkoja jättikonsertista ei ole luvassa, sillä Elastinen tahtoo pitää illan ainutkertaisena. Hän aikoo pysyä päätöksessä, vaikka liput myytäisiin heti loppuun.

- Tein linjanvedon, että tämä toteutetaan vain yhtenä iltana, vaikka muuta kuinka pyydettäisiin. Tahdon, että tästä tulee ainutkertainen kokemus myös meille artisteille ja illassa pitää olla tiettyä vaaran tuntua.

Lue myös: Cheekin musiikkivideolla alistetaan naisia? Elastinen kommentoi kohua

Kilpailut

Uusimmat