Kuva: Senja Rapila

Elastisen jättikonserttiin suunnitellaan poikkeuksellista ominaisuutta - mallia maailmantähdiltä

24.03.2016 07:45 - Senni Loikala

Räppäri kertoo voice.fi-sivustolle ELASTINEN FEAT. -konserttinsa visuaalisista ratkaisuista, joihin on saatu inspiraatiota maailmalta.

Elastinen eli oikealta nimeltään Kimmo Laiho, 34, tahtoo uudistaa jättikonserttien visuaalisuutta erilaisella lavaratkaisulla. Hartwall Arenalle rakennetaan toukokuussa järjestettävään ELASTINEN FEAT. -konserttiin lava, joka kulkee läpi koko hallin.

- Me rakennetaan ennennäkemätön lava Suomessa. Se kulkee läpi koko hallin ison maailman tyyliin ja lisäksi molempiin suuntiin tulee eräänlaiset siivekkeet. Keskilava on konsepti, jota olen fiilistellyt paljon maailman suurilta staroilta, Elastinen kertoo.

- Näin me pystytään tekemään joka suuntaan visuaalisesti näyttävämpi show. Ideana on, että minun ei tarvitse myöskään olla yksin vastuussa lavan täyttämisestä, sillä vierailevia artisteja tulee olemaan paljon, hän jatkaa.

Räppäri tahtoo myös, että välimatka esiintyjien ja yleisön välillä olisi mahdollisimman pieni. Se on omiaan myös nostattamaan yhdessäolon tunnetta.

- Me mennään ihmisten keskelle ja lähelle. Käytännössä permantopaikat tulee olemaan tosi lähellä meitä.

"Paukutetaan halli täyteen"

Konsertin lipunmyynti alkoi maanantaina. Elastinen kertoo myynnin käynnistyneen hyvin ja uskoo sen kiihtyvän tulevien Elastinen feat. -televisio-ohjelman jaksojen myötä.

- Hienosti se lähti liikkeelle. Odotellaan, että saadaan jaksoja ulos lisää, biisejä eetteriin ja paukutetaan halli täyteen. Lava mahdollistaa sen, että me pystytään myymään kaikki katsomot täyteen.

Elastisen kevät on kiireinen konserttijärjestelyjen ja keikkailun ansiosta. Hän vakuuttaa silti, että ehtii levätä ennen toukokuun Hartwall Arenan keikkaa, edes hetken.

- Kyllä tässä on pikkasen varattu omaakin aikaa, mutta onhan tässä aikamoinen työrupeama on käynnissä.

Pääset lukemaan tästä, mitä Elastinen kertoi aiemmin tulevasta areenakeikastaan.

Elastinen feat. -ohjelma tulee perjantaisin MTV3:lta klo 20.05.

Lippuja ELASTINEN FEAT. -konserttiin pääset ostamaan tästä.

Kilpailut

Uusimmat