Kuva: Mikko Räsänen

IS: Axl Smith jakoi kavereilleen salakuvan alastomana nukkuvasta naisesta WhatsAppissa?

06.04.2016 07:18 - Senni Loikala

Juontajaa vastaan on nostettu uusia rikosepäilyksiä. Ilta-Sanomien mukaan hänen epäillään näyttäneen arkaluontoista materiaalia muille ihmisille.

Juontaja Axl Smithin, 32, epäillään näyttäneen salaa kuvattuja seksinauhoja muille ihmisille, uutisoidaan Ilta-Sanomissa. Lehden tietojen mukaan Smithiä epäillään ainakin kolmesta kunnianloukkauksesta ja yhdestä yksityiselämää koskevan tiedon levittämisestä.

Kunnianloukkaussyytösten kohdalla kahdessa tapauksessa Smithin epäillään näyttäneen kuvaamaansa seksiä muille henkilöille. Kolmannessa tapauksessa Smithin uskotaan ottaneen kuvan alastomana sängyssä nukkuneesta naisesta. Myöhemmin mies olisi julkaissut kuvan WhatsApp-palvelun viestiryhmässä viidelle henkilölle.

Salaa nukkuessaan kuvattu nainen teki rikosilmoituksen kuvan levittämisestä.

- Minulla on todella nöyryytetty olo. Minusta on kuvottavaa, että niin moni on nähnyt minut kuvassa ja videolla alasti, hän kertoo IS:lle.

- Ja se kuva on kamala. Nukuin alasti sängyllä, kun Axl otti minusta kännykällään kuvan. En tiedä, olenko sillä hetkellä nukkunut ilman peittoa vai onko hän vetänyt peiton päältäni pois.

Smithin salakuvausepäilyt nousivat julkisuuteen 9. maaliskuuta, kun hän julkaisi videon tapauksesta YouTubessa.

Lähde: Ilta-Sanomat

Lue myös: IL: Selvisikö Axl Smithin nimeämän "Peterin" henkilöllisyys?

Kilpailut

Uusimmat