Kuva: AOP

Kate Winslet: "Kaikki haluavat Leolle Oscarin"

12.02.2016 15:15 - Senja Rapila

Olisiko tänä vuonna vihdoin ja viimein aika sille, että yksi vuosisadan lahjakkaimmista näyttelijöistä saisi ensimmäisen Oscar-palkintonsa?

Näyttelijäkaunotar Kate Winslet, 40, on varma, että hänen näyttelijäkollegansa sekä hyvä ystävänsä Leonardo DiCaprio, 41, tulee voittamaan Oscar-palkinnon tänä vuonna. Winslet listaakin sen syyksi, miksi hän osallistuu tämän vuoden gaalaan, vaikka jotkut näyttelijät boikotoivatkin sitä.

- Tunnen hyvin vahvasti, että tämä voisi olla Leon vuosi. Hän on yksi läheisimmistä ystävistäni koko maailmassa ja en voisi edes kuvitella, ettenkö olisi siellä tukemassa häntä, Winslet toteaa.

Kaunotar on myös itse ehdolla parhaasta sivuroolista elokuvassa Steve Jobs. Kun Winsletiltä kysyttiin, kummalle hän toivoisi Oscarin menevän jos hän joutuisi valitsemaan, vastaus oli selvä.

- Olen niin innoissani hänen puolestaan, kaikki haluavat Oscarin hänelle. Se on todella uskomatonta. Hän on todella ihana henkilö ja ihmiset arvostavat ja kunnioittavat häntä. Olen todella ylpeä, se on upeaa. Muutun aina todella tunteelliseksi, kun puhun Leosta.

Kaksikko näytteli ensimmäisen kerran yhdessä legendaarisessa Titanic-elokuvassa, jonka jälkeen he yhdistivät voimansa uudemman kerran vuonna 2008 elokuvassa Revolutionary Road.

Kaksikko Titanic-elokuvansa jälkeen Golden Globe -gaalassa vuonna 1998. (kuva: AOP)

Leonardo DiCaprio sekä Kate Winslet uuden Revolutionary Road -elokuvansa ensi-illassa vuonna 2008. (kuva: AOP)

Lähde: Independent

Lue myös: Rakastettu Harry Potter -kirjasarja jatkuu! Lue paljastukset 8. osasta

Lue myös: Muistatko Frendit-sarjan pikkuisen Benin? Katso miltä hän näyttää nyt

Kilpailut

Uusimmat