Kuva: Splash

Katy Perryn videoviesti kuolevalle fanille koskettaa - "Me kaikki ajattelemme ja rakastamme sinua"

04.05.2016 18:15 - Senja Rapila

Kuolemansairas 13-vuotias tyttö koki unelmiensa täyttymyksen, kun Twitter ilmiö #YoureAFireworkSophie tavoitti laulaja Katy Perryn.

Laulaja Katy Perry, 31, on tehnyt kunnioitettavan teon vastatessaan kuolevan faninsa viimeiseen pyyntöön ja lähettämällä tälle videoviestin. Pyynnön tehnyt 13-vuotias Sophie Birtles sairastaa Sandhoffin tautia, joka on harvinainen peittyvästi periytyvä monioireinen sairaus ja johtaa kuolemaan.

Sandhoffin tauti aiheuttaa muun muassa kuulon, liikuntakyvyn, näön sekä puhekyvyn menetyksen. Tyttö on ollut sairaalahoidossa jo kaksi viikkoa kyseisen taudin takia, joka johtaa kuolemaan jo yleensä kolmen vuoden iässä.

Hänen viimeinen toiveensa on ollut saada viesti suurelta idoliltaan Katy Perryltä, jonka tiimoilta Sophien ystävä Jo käynnisti Twitterissä kampanjan #YoureAFireworkSophie saadakseen popparin huomion sosiaalisessa mediassa.

Ilmiöstä tuli nopeasti viraali ja se lähti leviämään sosiaalisessa mediassa todella nopeaan tahtiin. Ihmiset ympäri maailman osallistuivat tähän tempaukseen jakamalla erilaisia kannustustekstejä ja kuvia kyseisellä hashtagilla.

Kampanja aloitettiin 30. päivä huhtikuuta ja 2. päivä toukokuuta Jo jakoi sosiaalisessa mediassa videon, jonka Katy Perry oli lähettänyt Sophielle.

"Minä rakastan sinua ja kaikki rakastavat sinua, ja me kaikki ympäri maailman ajattelemme sinua tällä hetkellä ja lähetämme runsaasti rakkautta sinulle", Katy sanoo videolla.

Voit katsoa Katyn vastauksen alla olevalta videolta.


Lähde: Music News

Lue myös: Justin Bieber haastettiin oikeuteen - syytetään omaisuuden tuhoamisesta

Kilpailut

Uusimmat