Mitä ihmettä? Radiotoimituksessa työskennellään lähes alasti!

30.11.2015 22:20 - Pauliina Jokinen

Iskelmä-radiokanavan työntekijöillä on poikkeuksellinen tapa lisätä työmotivaatiota.

Suomalaiset työpaikatko muka kaavoihin kangistuneita ja ankeita? Näin ei ainakaan ole Iskelmä-radiokanavan toimituksessa, jossa vietettiin maanantaina Underwear Mondayta. Nimensä mukaan työntekijät työskentelivät tuolloin lähes kelteisillään.

- Underwear Monday on ennemminkin seuraus hyvästä työilmapiiristä kuin syy siihen. Heitämme kaikki kuoret pois. Valitsimme päiväksi maanantain, koska silloin pääsee taas takaisin töihin! Suosittelen lämpimästi muillekin työyhteisöille - mutta vain, jos työilmapiiri on rakkaudellinen. Seksistä tässä ei ole kysymys, aamujuontaja Anna-Mari Raaska vakuuttaa.

Työntekijäiden mukaan Underwear Monday on lisäsi työpaikan luovuutta huomattavasti.

- Parhaat ideat tulevat vähissä vaatteissa, toimituksesta kerrotaan.

Keskipäivän konttoripäällikkö Hannu Aholaita suosittelee epämuodollisen maanantain viettoa erityisesti työpaikoille, joissa tehdään kaavamaista työtä.

- Suosittelen Underwear Mondayn viettämistä kaikille työpaikoille, etenkin harmaisiin virastoihin, Arkadianmäelle ja paljon väkeä työllistäviin einestehtaisiin. Metsurina miettisin ehkä vielä, siinä työssä pakkanen puree, kommentoi Aholaita.

Työpaikan alusvaatepäivällä on ollut pelkästään positiivisia vaikutuksia - myös vaatekaapin sisältöön.

- Ei ole mitään hienompaa kuin se, että voi kaivaa raappahousujen alta esiin pääsiäisen keltaiset bokserit. Tässä kyllä menee herkästi vaatekaapin kalsarihylly uusiksi.

Aamujuontaja Anna-Mari Raaskan mukaan alusvaatepäivä kertoo, että heidän työpaikallaan on oikeasti juuri niin hulvatonta, kuin miltä meno vaikuttaakin.

- Lähes aina kun tapaa kuuntelijoita Iskelmäfestareilla, Iskelmägaalassa tai synttäriristeilyllä, niin saamme palautetta että "teillä taitaa olla oikeasti kivaa siellä Iskelmässä" ja että meidän työpaikan hyvä henki kuuluu lähetyksissä. No se on oikeasti niin!, Raaska nauraa.

Lue myös: Mitkä työsuhde-edut! Google on paras työpaikka

Voice ja Iskelmä ovat osa Bauer Media Groupia.

Kilpailut

Uusimmat