Kuva: AOP

Moderni-perhe tähti homoudestaan: "En ole koskaan ollutkaan kaapissa"

24.11.2015 14:15 - Senja Rapila

Reid Edwingillä on meneillään "paljastusten" putki, kun viime viikolla hän ilmoitti dysmorfiinisesta ruumiinkuvan häiriöstään.

Kerroimme viime viikolla siitä, kuinka Moderni perhe -televisiosarjasta tuttu näyttelijä, 27-vuotias Reid Edwing kertoi julkisuuteen kauneusleikkauskierteestään, sekä dysmorfiinisesta ruumiinkuvan häiriöstään. Nyt näyttelijä on onnistunut kohahduttamaan fanejaan, kun hän on myöntänyt avoimesti olevansa homoseksuaali.

Alla oleva twiitti sai koko kohun valloilleen, kun Edwing totesi myöskin dysmorfiinisesta ruumiinkuvan häiriöstä kärsivän Eugene Batan olevan todella seksikäs. Yksi näyttelijän Twitter-seuraajista tuli tämän twiitin jälkeen kyseenalaistamaan sen, että tuliko Edwing vahingossa twiittinsä saattelemana kaapista ulos.

Edwing kommentoi kuitenkin käyttäjä MichaelJMapesille, että hän ei koskaan ole ollutkaan kaapissa homoutensa kanssa.


Koko härdelli on selkeästi huvittanut Moderni perhe -näyttelijää, sillä hän on jatkanut Twitter-tilinsä päivittämistä ahkerasti. Yhden kuvan yhteyteen näyttelijä kirjoittaa: "Kirjoitan kauneusleikkauksista artikkelin, mutta ihmiset ovat enemmän kiinnostuneita siitä faktasta, että olen homo."

Huvitusta näyttelijän Twitter-seuraajissa herätti myös tämä Marilyn Monroe video, jonka kuvatekstiksi Edwing on kirjoittanut: "Kun sinulle kerrotaan, että juhliin on tulossa toinenkin homo."

Lue myös: Tyylitietoinen Adam Lambert: "Sellaiset housut eivät näytä hyvältä tällaisissa kanankoivissa"

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat