Kuva: Splash

Tyra Banks, 42, sai poikavauvan - takana rankat lapsettomuushoidot

28.01.2016 11:15 - Pauliina Jokinen

Entinen huippumalli sai lapsen miehensä kanssa sijaissynnyttäjän avulla.

Juontaja ja huippumalli Tyra Banks on saanut lapsen miehensä Erik Aslan kanssa. Lapsi syntyi sijaissynnyttäjän avulla.

- Paras lahja, jonka eteen teimme niin paljon töitä ja rukoilimme, on vihdoin täällä. Hänellä on minun isot silmäni ja isänsä Erikin suu ja leuka, Banks kirjoitti Instagramissa julkaisemansa kuvan yhteydessä

Kuvaan Banks oli asetellut pienen myssyn.

42-vuotias huippumalli on kertonut aiemmin avoimesti lapsettomuudestaan ja halustaan tulla äidiksi. Sijaissynnyttäjän avulla unelma tuli todeksi.

- Kiitämme naista, joka enkelinä kantoi ihmeemme, pienen pikavauvamme. Rukoilemme kaikkien niiden puolesta, jotka taistelevat saavuttaakseen tämän pisteen. Tervetuloa maailmaan York Banks Asla.

Vaikea tie äidiksi

Banks kertoi People-lehdelle keskiviikkona, ettei lapsen saaminen ollut helppoa.

- Matka ei ole ollut helppo, mutta tunnelin päässä oli kirkas ja kaunis valo, Banks kuvaili.

Huippumalli haussa -ohjelmastakin tunnettu Banks avautui lapsettomuudesta ja keinohedelmöityshoidoista televisiolähetyksessä viime vuonna. Tuolloin Banks ihmetteli, miksi ihmiset jatkuvasti tivaavat, miksi hänellä ei ole lapsia. Banks kertoi aina toivoneensa lapsia.

- Kun täytin 24, ajattelin saavani kolmen vuoden sisällä lapsia. Sanoin niin itselleni vuosi toisensa jälkeen ja jossain vaiheessa, kun halusin lapsia oikeasti, se ei enää ollutkaan niin helppoa, Banks kertoi.

Banks kertoi keinohedelmöityshoitojen olleen hyvin raskaita.

- Minulla oli todella vaikeita aikoja ja se oli todella traumatisoivaa. Raskaus on vaikeampaa, kun vanhenet, se ei ole jotain, mikä vain tapahtuu, Banks muistutti.

Lue myös: Suosikkijuontaja twiittasi leivästä - tienasi 11 miljoonaa euroa

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat