Kuva: Fotolia

10 asiaa, joihin sorrumme ensitreffeillä - pystytkö samaistumaan?

13.05.2016 19:15 - Senja Rapila

Ensitreffit eivät välttämättä ole aina niin ihania ja jännittäviä kuin mitä kuvittelisimme niiden olevan.

Oikeiden vaatteiden metsästyksessä kuluu ainakin muutama tunti ja perhoset liitelevät vatsan pohjalla. Tuloillaan ovat ensitreffit uuden henkilön kanssa, joka herättää tietynlaisia tuntemuksia jokaisessa.

Jotkut jännittävät, jotkut puolestaan odottavat treffejä kylmän viileästi. On kuitenkin asioita, jotka miltei jokainen meistä on tehnyt ensitreffeillä. 

1. Varasuunnitelma

Entä jos treffikumppani ei olekaan sellainen, mitä on kuvitellut? Jokainen meistä on tehnyt joskus ystävänsä kanssa varasuunnitelman, jonka avulla pääsee treffeiltä kuin treffeiltä pois - ja nopeasti. 

2. Alle parhaimmat alusvaatteet - ihan kaiken varalta

Vaikka ilta ei veisikään punkkaan, on jokainen meistä joskus valmistautunut treffeihin kaikista seksikkäimmillä ja parhaimmilla alusvaatteilla, mitä vaatekaapista löytyy. Aina on nimittäin se pienen pieni mahdollisuus, että treffit jatkuvat hieman suunniteltua pidempään.

3. Tekonauru

Hämmentävä tilanne on hyvä pelastaa tekonaurulla; jos treffikumppani sanoo jotain, mitä et oikein ymmärrä tai et halua räkättää hänen edessään niin kuin normaalisti nauraisit, on jokaisella olemassa se sivistynyt tekonauru. Ja sitä on jokainen meistä joskus joutunut käyttämään.

4. Epärealistiset odotukset

Jokainen meistä on joskus päätynyt kuvittelemaan jo ennen ensitreffejä sen hetken, kun yhteinen lapsi syntyy ja millaiset häät teillä tulisi olemaan.

Olet myös saattanut pitää treffikumppaniasi hauskempana kuin mitä hän todellisuudessa on ja pettynyt sen jälkeen todella pahasti; onnellista loppua ei tullutkaan.

5. Etukäteen syöminen

Useat ovat ottaneet miltei tavaksi syödä varmuuden vuoksi etukäteen ennen treffeille menemistä. Koska mikä olisikaan kamalampaa kuin se, että vatsa alkaa pitämään mitä kummallisempia ääniä kesken muutenkin vaivaannuttavan hiljaisuuden.

6. Liikaa juominen

Yksi viinilasi helpottamaan keskustelun kulkemista, toinen laskemaan estoja; huomaamattaan jokainen meistä on joskus saattanut juoda hieman liikaa ensitreffeillä.

7. Hikoilu

On myös olemassa ne treffit, jotka olet viettänyt täysin hiestä märkänä. Hikoilu on voinut johtua kuumasta säästä tai stressistä, mutta jokaisella meistä on kokemuksia siitä epämiellyttävästä tunteesta, jolloin edes aiemmin laitettu deodorantti ei tunnu auttavan.

8. Etukäteen vakoilu

Kyllähän se nyt pitää varmistaa, miten treffikumppani käyttäytyy sosiaalisessa mediassa. Ja pari muutakin asiaa, kuten entiset tyttö-/poikaystävät ja perhesuhteet.

9. Salakuvaus

Jos deitti on täydellinen unelma - tai katastrofi - on nykyaikana miltei tapa ikuistaa tilanne salakuvin ystäville esimerkiksi WhatsApp -ryhmän välityksellä, koska eihän pelkkä Facebook-kuva riitä tällä selfieiden aikakaudella. Vaikka salakuvaamista ei kehtaisikaan ääneen myöntää, sen voi myöntää salaa omassa päässään.

10. Hätävalhe

Jos et ole keksinyt varasuunnitelmaa siihen miten päätät treffit, voi olla vaikeaa keksiä tapaa lopettaa ne. Suurin osa meistä onkin varmasti keksinyt hätävalheita, kuten koiran lenkittämistä tai vanhempien luona vierailua vain sen vuoksi, että pääsisi kohteliaasti pois treffeiltä.

Lähde: Metro

Lue myös: Tupakoivilla ja alkoholia käyttävillä sinkkumiehillä vilkkainta petipuuhissa

Kilpailut

Uusimmat