Kuva: Fotolia

Tupakoivilla ja alkoholia käyttävillä sinkkumiehillä vilkkainta petipuuhissa

09.05.2016 15:15 - Senni Loikala

Naisten ihannetyyppi lyhytaikaisiin suhteisiin on anopin painajainen.

Naiset tahtovat lyhytaikaiseen suhteeseen mieluummin tupakoivan ja alkoholista pitävän nuoren miehen kuin henkilön, jolla kyseisiä paheita ei ole, väitetään Evolutionary Psychology -lehdessä julkaistussa tutkimuksessa. Tutkimuksesta kirjoittaa The Telegraph.

Tutkimus suoritettiin kyselyllä, johon vastasi noin 240 naista. Belgialaisen Ghentin yliopiston tutkija Eveline Vincke kertoo, että naiset pitivät satunnaisesti tupakoivia ja satunnaisesti paljon alkoholia nauttivia miehiä erityisen puoleensavetävinä lyhytaikaisiin suhdeseikkailuihin.

Syy paheita omaavien miesten vetovoimaan löytyy heidän rohkeasta ja riskejä rakastavasta käytöksestään, väitetään tutkimuksessa. Vincke uskoo, että monet nuoret miehet saattavat tupakoida ja humaltua taka-ajatuksenaan päästä lyhytaikaisen romanssin pyörteisiin todennäköisemmin.

Terveempiä elämäntapoja noudattaville miehille on silti hyviä uutisia! Savuttomat, absolutistit ja kohtuullisesti alkoholia kuluttavat miehet olivat kyselyn mukaan tupakoivia ja alkoholia runsaasti käyttäviä miehiä halutumpia, mitä pitkäaikaisiin parisuhteisiin tuli.

Lähde: The Telegraph

Lue myös: Lepertelyt pois! Nyt tiedetään, mikseivät miehet jaksa hempeillä seksin jälkeen

Kilpailut

Uusimmat