10 asiaa, jotka tekevät seksielämästänne entistä parempaa

07.01.2015 22:15 - Reija Saarinen

Pienillä teoilla voi olla suunnattoman suuri vaikutus seksielämään.

Parisuhteessa seksillä on suuren suuri osa. Varsinkin suhteen alkuaikoina se on yleensä villiä ja kiihkeää. Suhteen syventyessä tilanne saattaa hieman muuttua, mutta liekkiä voi onneksi myös pitää yllä todella helposti. Alla muutamia niksejä joiden avulla suhde kuin suhde voi saada uutta pontta seksielämäänsä.

1. Seksin harrastaminen on tärkeää vaikka aina ei innostusta olekaan. Kun kumppanisi on tuulella, mutta sinä et, keskittykää pidempään esileikkiin ja kuinka ollakaan huomaat himojen syttyvän.

2. Toteuttakaa yhdessä toistenne seksifantasioita. Olkaa rohkeita ja innokkaita, mutta älkää missään nimessä naurako tai suoralta kädeltä tyrmätkö kumppaninne fantasioita. Tämä saattaa nimittäin johtaa siihen, ettei hän enää tulevaisuudessa paljasta haaveitaan.

3. Muistakaa, että aina kannattaa etsiä aikaa seksille. Vaikka elämä onkin kiireistä, panostakaa yhteiseen aikaan myös vällyjen välissä.

4. Antakaa toistenne myös harrastaa itsetyydytystä, sillä se on olennainen osa ihmisen seksuaalisuutta.

5. Muistakaa harrastaa myös spontaania seksiä. Älkää suunnitelko, vaan antakaa himojen syttyä vaikka hieman oudommassakin paikassa.

6. Muistakaa, että seksin ei tarvitse olla aikuisviihde-elokuvista tuttua jyystöä ollakseen hyvää. Jos olo ei tunnu hyvältä seksilelujen tai outojen asentojen kanssa, on se aivan hyväksyttävää. Hyvä seksi on sellaista, että se tuottaa nautintoa molemmille.

7. Kokeilkaa joskus harrastaa seksiä useaan kertaan päivän aikana. Se on oiva tapa viettää vapaapäivää.

8. Muistakaa, että teidän ei tarvitse odottaa nukkumaanmenoaikaa jotta voitte harrastaa seksiä. Kokeilkaa sitä keskellä päivää tai aikaisin aamulla.

9. Kokeilkaa rohkeasti uusia juttuja myös seksin saralla. Vaikka lopputulos ei olisikaan tajuntaa räjäyttävä, olette ainakin kokemusta rikkaampia.

10. Muistakaa, että ette koskaan ota itseenne, jos kumppani ei ole sillä tuulella. Kukaan ei halua seksiä kaiken aikaa ja tällä seikalla ei ole mitään tekemistä rakkauden kanssa.

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat