5 asiaa, jotka sinun kannattaa huomioida ennen yhden yön -juttua

09.12.2012 22:15 - Rea Tallgren

Ennen yhden yön juttua kannattaa ottaa huomioon muutama asia.

Yhden yön kokemukset voivat parhaimmllaan olla todella vapauttavia. Silti ennen niiden harrastamista kannattaa miettiä, miksi leikkiin on ryhtymässä.

1. Mieti tarkkaan, miltä sinusta tuntuu harrastettuasi seksiä jonkun tuntemattoman kanssa. Voimaannuttaako kokemus sinua vai jättääkö se sinulle huonon olon?

2. Voitko luottaa siihen, että kokemus ei järkytä henkistä tai fyysistä terveyttäsi? Joskus meillä naisilla on tapana huijata itsemme uskomaan, ettemme me oikeasti välitä yhden yön kumppanistamme, ja silti huomaamme vahtivamme puhelintamme toivoen heidän ottavan uudestaan yhteyttä. Muista myös suojata itsesi fyysisesti, ethän tiedä missä kaikkialla kumppanisi on pistellyt menemään ilman suojaa.

3. Älä käytä yhden yön -juttuja oman egosi nostattamiseen. Mikäli sinulla on hyvä itsentunto, et tarvitse keinotekoisia intiimejä hetkiä sen nostattamiseen.

4. Yritätkö satunnaisen seksin avulla paeta oikeita asioita? Huomaatko kenties eläväsi kuin viimeistä päivää, koska sinulla on ongelmia, joita et halua ajatella? Parasta sinulle itsellesi on kohdata asiat sellaisena kuin ne ovat, sen sijaan että altistat itsesi potentiaalisesti useammille ongelmille.

5. Oletko seksiaddikti? Mikäli olet valmis hyppäämään sänkyyn kenen kanssa vaan, kannattaa sinun miettiä motiveejasi ja tunteitasi tarkkaan. Kenties seksistä on kehittynyt sinulle addiktio, joka ei enää välitä turvallisuudestasi tai tunteistasi?

Lähde: Your Tango

Kilpailut

Uusimmat