5 erilaista seksikokeilua, jotka saattavat epäonnistua

10.03.2015 22:45 - Reija Saarinen

Erilaisten seksikokemusten hankkiminen on mielenkiintoista, mutta ei kannata säikähtää, jos kaikki ei sujukaan odotusten mukaan.

Varsinkin pitkässä suhteessa uusien seksikokeilujen testaaminen on osa kipinän yllä pitämistä. Se on mielenkiintoista ja jännittävää, mutta kannattaa kuitenkin muistaa, että ei kannata säikähtää vaikka asiat eivät sujuisikaan ihan toivotulla tavalla.

Suihkuseksi

Mikä voisikaan olla ihanampaa kuin seksin harrastaminen lämpöisen veden alla? Idea on sinänsä ihana, mutta siinä on myös seikkoja, jotka kannattaa ottaa huomioon. Esimerkiksi sampoota saattaa joutua silmiin. Myös iho saattaa kuivua. On syytä myös muistaa turvallisuus, sillä liukas lattia saattaa helposti tehdä kepposet. Kannattaa siis muistaa, että varovaisuus ennen kaikkea.

Seksi julkisella paikalla

Seksi julkisella paikalla on monen haaveena. Siinä onkin paljon kiihottavia elementtejä, mutta myös asioita, jotka saattavat mennä vikaan. Ikävä kyllä myös virkavalta saattaa nimittäin kiinnostua moisista toimista. Kannattaa siis valita paikka huolella. Liian julkinen paikka kannattaa jättää väliin.

Vibraattorin käyttö

Vibraattori on laite, joka on varmasti jokaiselle naiselle tuttu. Se onkin hyvä lisä myös yhteisiin sänkypuuhiin. Kannattaa kuitenkin muistaa hienotunteisuus, sillä mies saattaa kokea olonsa myös uhatuksi uuden tuttavuuden kanssa. Jos mies ei tunnu olevan asian kanssa sinut, kannattaa moinen unohtaa.

Tuhmien puhuminen

Tuhmien puhuminen on helppo tapa lisätä kiihkoa. On kuitenkin syytä muistaa, että molempien tulee olla samalla aaltopituudella, sillä roisi kieli saattaa aiheuttaa myös ikäviä tuntemuksia, jos asia ei tunnu omalta.

Seksi pöydällä

Jokainen on varmasti nähnyt elokuvan, jossa harrastetaan seksiä kiihkeästi pöydän päällä. Käytännössä moinen rietastelu saattaa kuitenkin olla kaikkea muuta kuin siitiä ja kiihottavaa. Ensinnäkin kaikkea ei kannata heittää pöydältä lattialle, sillä lisäkustannukset tälle seksikerralle saattavat nousta uusii sfääreihin. On myös syytä muistaa, että valitsee sen verran tukevan pöydän, ettei se petä alta kesken kaiken.

Lue myös: 5 tilanetta, jolloin kannattaa harrastaa seksiä.

Lähde: Glamour

Kilpailut

Uusimmat