5 seikkaa, jotka saavat miehen syttymään

12.09.2014 08:25 - Reija Saarinen

Miehen saa syttymään myös pienillä jutuilla.

Aina miehen seksuaalisen innostuksen sytyttämiseen ei vaadita suuren suuria. Alla muutama hyvä esimerkki asioista, jotka saavat miehen helposti sille tuulelle.

1. Silmät

Silmiin kannattaa panostaa, sillä ne ovat todellakin sielun peili. Ota siis tiivis ja intensiivinen katsekontakti kultaasi ja anna hänen polviensa pettää. Jos haluat korostaa katsettasi meikillä muista tehdä meikistä tumma ja seksikäs.

2. Ääni

Ääni on oiva keino miehen sytyttämiseen. Seksikäs ääni kun saa helposti hormonit hyrräämään. Kokeile siis puhua hyvin kutsuvalla äänellä ja anna hänen syttyä kunnolla.

3. Jalat

Jalat kiihottavat monia miehiä. Pidä siis jalkojesi iho hyvin hoidettuna ja pehmeänä. Näin saat miehen innostumaan helposti jo pelkästään sillä, että kuljet kotona pienissä shortseissa.

4. Huulet

Huulet ovat yksi kiihottavimmista ruumiinosista. Pidä siis huoli siitä, että kosteutat niitä säännöllisesti. Myös huulipunan tai huulirasvan levittäminen miehen edessä saattaa saada hänet kiihottumaan.

5. Vaatteet

Vaatteilla on suuri merkitys, mies nimittäin syttyy siitä mitä näkee. Valitse siis vaatteet, joissa sinulla itselläsi on hyvä olla. Näin varmistat sen että olet itsevarma ja seksikäs.

Lue myös: Milloin seksi on nautinnollisinta? Tutkimus selvitti

Lähde: Boldsky

Kilpailut

Uusimmat