5 seksiin liittyvää tapaa, jotka ovat läsnä onnellisessa suhteessa

29.05.2015 08:45 - Reija Saarinen

Hyvässä suhteessa seksistä puhutaan ja toisen nautintoon panostetaan siinä missä omaankin.

Seksi on olennainen osa parisuhdetta. Hyvässä suhteessa seksi on vapautunutta ja molemmille nautinnollista. Miten hyvä seksielämä sitten näkyy parisuhteessa?

1. Seksuaalinen itsevarmuus

Hyvässä suhteessa molemmat uskovat omaan seksikkyyteen ja siihen, että kumppani todella haluaa heitä. He eivät peittele vartaloaan vaan osaavat nauttia seksistä täysin rinnoin.

2. Pienten asioiden huomioiminen

Pienet asiat ovat suhteessa suunnattoman tärkeitä. Kaunis sana tai eroottinen tekstiviesti kesken työpäivän pitää mielen koholla ja nostattaa tunnelmaa iltaa kohden.

3. Ajan käyttäminen

Hyvässä suhteessa seksille etsitään aikaa. Nykyään kiire ja hetkinen elämä ovat monelle tuttuja, mutta hyvässä suhteessa seksistä pidetään kiinni tilanteessa kuin tilanteessa.

4. Toisen huomioiminen

Hyvässä suhteessa toisen tarpeisiin ja toiveisiin kiinnitetään huomiota myös sängyssä. Myös uusien kokemusten hankkiminen on osa hyvinvoivaa suhdetta.

5. Puhuminen

Hyvässä suhteessa myös seksistä voidaan puhua. Toiselle kerrotaan omat fantasiat ja kaikki se mikä makuuhuoneessa sytyttää. Kun tietää mistä toinen pitää, on helpompi pitää toinen tyytyväisenä.


Lue myös: 5 tilannetta, jolloin kannattaa harrastaa seksiä

Lähde: Women´s Health

Kilpailut

Uusimmat