Kuva: Fotolia

5 vinkkiä parempaan seksiin - lue konkreettiset keinot

15.04.2016 22:45 - Tiina Svensk

Jokainen ansaitsee hyvää seksiä, ja sen vuoksi kannattaakin aukaista suu ja keskustella asiasta.

Loistava seksi ei ole itsestäänselvyys, ja etenkin uuden kumppanin kanssa ensimmäiset kerrat voivat olla jännittäviä - toisen ja oman kehon tuntemiseen menee aikaa, ja uuden kumppanin kanssa monia asioita voi joutua opettelemaan uudestaan.

Thought Catalog listasi konkreettisia vinkkejä, joilla makuuhuoneen puolella tunnelman saa kohoamaan hetkessä:

Kun nautit, kerro se

Kun kumppanisi tekee jotain, mikä tuntuu hyvältä, tee se selväksi. Samalla kannustat häntä jatkamaan, ja sitähän sinä haluat, vai mitä?

Ohjaa kumppaniasi

Ohjaa kumppaniasi kirjaimellisesti kehollasi. Vie hänen kätensä sinne, mistä haluat tulla kosketetuksi. Näytä, mistä haluat tulla suudelluksi. Uskalla ottaa ohjat käsiisi, sillä sinä todellakin voit tehdä niin.

Ota ohjat käsiisi

Näytä, mitä haluat tehdä kumppanisi kanssa ja ole rohkeasti johtaja. Et voi olettaa, että kumppanisi tietää, mitä haluat tehdä, jos et ole koskaan ehdottanut asiaa tai näyttänyt sitä hänelle.

Kokeilkaa jotain aivan uutta

Kokeilkaa roolileikkejä tai etsi video, jos haluat näyttää, mitä haluat kokeilla vällyjen välissä kumppanisi kanssa. Käyttäkää luovuuttanne ja olkaa rohkeita - lopputulos voi yllättää molemmat!

Keskustelkaa

Keskustelkaa avoimesti siitä, mikä toimii ja mistä pidätte. Kertokaa myös, mikä ei sovi teille. Älkää tyytykö vain keskinkertaiseen seksiin, sillä jokainen ansaitsee loistavaa seksiä - ja jokainen voi saada sitä.

Lue myös: Suhteessa seksi on parempaa - 10 syytä

Lähde: Thought Catalog

Kilpailut

Uusimmat