9 pahinta seksintappajaa – tarkasta nämä ennen kuin ryntäät makuuhuoneeseen

23.06.2013 14:15 - Reetta Haverinen

 Jos kumppanisi libido laskee makuuhuoneessa kuin lehmän häntä, saattaa syy olla joku seuraavista.

Romanttista tunnelmaa voi parantaa monella tapaa, mutta vielä helpompaa on karkoittaa intiimi makuuhuoneatmosfääri tiehensä. Ennen kuin painelet peuhaamaan lakanoihin, pidä huoli siitä, ettei mikään seuraavista pilaa sinun ja partnerisi lemmenleikkejä.

Hikilaikut kainaloissa

Peuhatessa hikoilu kuuluu asiaan, mutta jo alkumetreillä paidan kainaloihin ilmestyvät märät lammikot tuskin imartelevat kenenkään ulkoista olemusta. Pidä siis huolta hygieniastasi ja suihkauta hikeä torjuvaa deodoranttia kainaloosi ennen treffeille rientämistä.

Rasvaiset hiukset

Puhtaat hiukset kertovat hyvästä hygieniasta, ja se jos mikä on positiivista, niin miesten kuin naistenkin mielestä. Puhtoiset suortuvat suorastaan kutsuvat kumppania luoksesi, mutta rasvainen letti saa tuskin kenenkään tunteita lämpenemään.

Villi karvoitus

Jos tiedät, että illalla on tiedossa lakanajumppaa, on parasta siistiä kainalot ja bikiniraja. Valtoimenaan kasvavat karvat eivät näytä imartelevilta, mutta eivät myöskään tunnu mukavilta.

Haisevat vaatteet

Tupakalle tai tunkkaiselle komerolle tuoksuvat vaatteet saavat helposti partnerisi nyrpistelemään nenäänsä. Jos siis tahdot hurmata kumppanisi, on parasta olla unohtamatta säännöllistä pyykin pesua.

Liian pieniin vaatteisiin ahtautuminen

Tiukkojen farkkujen luomat lannemakkarat eivät ainoastaan näytä, vaan ne myös tuntuvat inhottavilta. Kukaan ei taatusti tunne oloaan seksikkääksi kahta kokoa liian pienissä farkuissa tai piukassa paitapuserossa. Kun pukeudut sopivan kokoisiin ja olemustasi imarteleviin asuihin, tunnet olosi entistä itsevarmemmaksi ja hurmaavammaksi.

Pahanhajuinen hengitys

Suutelu ei tunnu kovin miellyttävältä, jos hampaat ovat jääneet pesemättä viime päivien aikana. Ennen kuin siis otat kumppaniisi lähikontaktia, on syytä tarkistaa ettei hengitys muistuta tuoksultaan viemäriä.

Väsymys

Jos yöunet ovat jääneet lyhyiksi ja pitkä työpäivä on imenyt energiasi, on turha haaveilla villeistä seksileikeistä lakanoiden välissä. Jos ajattelitte viettää partnerisi kanssa laatuaikaa makuuhuoneessa, varmista että energiatasosi ovat kohdillaan ennen tositoimiin ryhtymistä.

Vahva humalatila

Pienissä määrin alkoholi nostaa haluja, mutta jos ilolientä on nielty runsaalla kädellä, tyssäävät lemmen leikit kuin seinään. Niin miesten kuin naistenkin suorituskyky heikkenee humalan myötä, eikä nautintokaan ole kuin puolet entisestä.

Oman kropan arvostelu

Tapat tunnelman hetkessä, jos alat kauhistella pakaroitasi tai vyötäröäsi kumppanisi edessä. Itsevarma asenne vie mieheltä jalat alta, joten näytä että olet ylpeä vartalostasi.

Lähde: MSN

Kilpailut

Uusimmat