Kuva: Fotolia

9 tapaa parantaa tajunnanräjäyttävän orgasmin mahdollisuutta

18.05.2016 22:15 - Senja Rapila

Jos haluat nauttia orgasmeista jokaisella seksikerralla, kannattaa siihen valmistautua jo etukäteen.

Orgasmin saaminen ei ole kaikille itsestäänselvyys ja siihen liittyy monta tekijää. Jos haluat nauttia jokaisella seksikerralla orgasmista tai useammasta, kannattaa keskittyä oleelliseen.

1. Ajattele seksiä mahdollisimman paljon päivän aikana.

Mieti seksikkäitä asioita, kosketa reittäsi ohimennen ja mieti sitä, kuinka hyvältä kumppanisi kosketus tuntuu. Fantasioi ruokatauolla ja viritä itsesi tunnelmaan, jotta kaikki seksuaalinen latautuminen pääsee purkautumaan myöhemmin orgasmien muodossa.

2. Liikuta vartaloasi niin, että seksi tuntuu mahdollisimman hyvältä.

Vartalon liikkeen ei tarvitse olla seksuaalista, vaan pieni arkipäiväinen liike voi tehdä olon todella seksuaalisesti latautuneeksi. Se voi tulla lenkkeilyn jälkeen, joogan aikana tai vaikkapa olkapäitä venytellen. Jos tiedät tuntevasi olosi kiihottuneeksi jonkin liikuntamuodon jälkeen, kokeile sen tekemistä aina ennen seksiä.

3. Kosketa vartaloasi.

En tarkoita masturboimista, vaan koskemista ihan mihin tahansa muualle kuin sukupuolielimeen. Itsensä koskettaminen seksin aikana voi antaa itse aktille huomattavasti lisämaustetta, joten sivele rohkeasti jalkojasi, kaulaa tai kylkiä ja maksimoi orgasmin mahdollisuus.

4. Keskity siihen mitä tunnet.

Jos et keskity seksin antamaan tunteeseen, et välttämättä tule löytämään oikeaa tunnetilaa orgasmin saamiseen. Kaikki suorittaminen ja tekemättömät kotityöt kannattaa jättää sänkyleikkien ulkopuolelle ja keskittyä vain siihen, miltä kumppanin kosketus tuntuu iholla.

5. Masturboi kumppanisi edessä.

Kun kumppanisi näkee, kuinka saat itsesi nauttimaan, hän pystyy ottamaan oppia käyttämistäsi tekniikoista. Kun kumppanisi tietää mistä pidät, saat varmemmin orgasmeja sänkyleikkien lomassa.

6. Kerro kumppanillesi tarkkaan, mitä tämän tulisi tehdä.

Orgasmin salat eivät ole kaikille tuttuja ja jokaisella onkin erilaiset mieltymykset. Jos kumppanisi ei tiedä mistä sinä pidät, voitko olettaakaan saavasi seksistä suurta loppuhuipennusta? Kerro siis hänelle mistä pidät ja näytä se vaikka kädestä pitäen.

7. Masturboi ilman orgasmipakkoa.

Jokaisella kerralla ei ole pakko saada varpaissa kihelmöivää orgasmia, vaikka se kivaa olisikin. Kokeile koskea itseäsi tai pyydä kumppaniasi koskemaan sinuun pelkästään tutkimusmielessä. Voitte törmätä sellaiseen asentoon tai niksiin, jota ette olisi muuten edes tulleet ajatelleeksi.

8. Masturboi erilaisissa asennoissa.

Jos ette kokeile kumppanisi kanssa erilaisia asentoja kahdestaan, ette välttämättä tiedä mitä menetätte. Jos sinusta tuntuu vaikealta saada orgasmia, voit kokeilla ensin yksin masturboimalla erilaisissa asennoissa ja näin voit ehdottaa kyseistä asentoa myöhemmin kumppanillesi.

9. Sano kaikki tuhmat asiat ääneen, joiden sanomista jännität.

Se on ihan normaalia, jos tuhmien puhuminen tuntuu vaivaannuttavalta. Kun uskaltaudut sanomaan ensimmäisen rivon lauseen kumppanillesi, hän saattaa innostua siitä yllättävänkin paljon - ja samalla kiihotut itsekin.

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös: Kuinka pitkän ajan elämästäsi käytät seksin harrastamiseen? Tutkimus selvitti

Lue myös: "En koskaan saanut hyvää seksiä, joten valitsin selibaatin"

Kilpailut

Uusimmat