Kuva: Fotolia

Asutko poikaystäväsi kanssa erillään? Asiat, jotka ovat takuulla tuttuja sinulle

12.06.2016 19:15 - Emmi Moilanen

Kahden asunnon välillä kulkeminen voi aiheuttaa naisille yllättäviä ongelmia.

Kahden lemmenpesän välillä kulkeminen aiheuttaa muutamia pulmia, jotka saattavat olla monelle tuttuja. Lue alta, mitkä asiat erillään asuvat rakastavaiset tietävät.

Kannat mukanasi suurta käsilaukkua

Päiväsi maltillisen kokoisen käsilaukun kanssa ovat ohitse. Tarvitset pienen matkalaukun kantaaksesi kaikki meikkituotteesi, hiusharjasi ja seuraavan päivän vaihtovaatteet hänen luokseen. Joskus myös toisen kenkäparin pakkaaminen mukaan on tarpeellista ja saat suuremmankin laukun ratkeilemaan liitoksistaan.

“Teille vai meille?”

…ei ole koskaan spontaani päätös. Joudut selittämään miehelle, että jos yöpaikka ei ole etukäteen suunniteltu, haluat mieluummin yöpyä omassa kodissasi. Et nimittäin ole pakannut sitä kaikkea tarpeellista mukaan, mitä yhden illan, yön ja aamun aikana tulet tarvitsemaan.

Vain toinen teistä saa pitää jämäruuat

Tilaatte intialaista noutoruokaa ja jäljelle jää vielä puolet tikka masala -annoksestanne. Seuraavan päivän aamiainen jää automaattisesti asuntoon, jossa juuri sillä hetkellä sijaitsette.

Ette voi harrastaa seksiä aina kun haluaisitte

Etäisyys voi saada rakkauden vahvistumaan, mutta se ei kuitenkaan tee sinua vähemmän halukkaaksi tavallisena tiistaina, kun satutte viettämään iltaa erossa toisistanne.

Oma hylly tuntuu saavutukselta

Kun saat hänen luonaan oman hyllyn tai laatikon tavaroillesi - olosi on kuin voittajalla. Joku voisi jopa ajatella tämän olevan merkki todellisesta rakkaudesta.

Avainten vaihtaminen

Kun pyydät omaa avainta hänen asuntoonsa, joudut selittämään, että ei, tämä ei ole merkki siitä, että tahdot myös naimisiin mahdollisimman pian. Miehen ollessa poissa kotoa haluat yksinkertaisesti päästä myös omin avuin sisään asuntoon ja tavaroidesi luokse.

Kämppikset

Joudut ehkä miettimään, mitä miehen kämppis mahtaa ajatella, kun teet hidasta muuttoa myös heidän kylpyhuoneeseensa. Olet ehkä aloittanut maltillisesti, mutta pian huomaat omistavasi valtavan kauneustuotteiden arsenaalin myös poikaystäväsi ja hänen kämppäkaverinsa luona. He luultavasti eivät ilahdu föönin, suoristusraudan ja erilaisten muotoiluaineiden valloittamasta kylpyhuoneen peilikaapista.

Kompromissien ja uhrauksien tekeminen

Kun asutte erillään toisistanne, joudutte luultavasti tekemään myös kompromisseja jatkuvasti. Et voi jättää puuteria, ripsiväriä ja lukuisia hiustuotteitasi lojumaan hänen lipastonsa päälle. Mies puolestaan joutuu opettelemaan, että hammastahnaa puristetaan tuubin päästä eikä keskeltä, jolloin se menee ruttuun.

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös: Pidä suhde intohimoisena - 10 vinkkiä

Kilpailut

Uusimmat