Kuva: Fotolia

Tutkimus selvitti: Miten monta peräkkäistä orgasmia nainen voi saada?

10.04.2017 09:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Suurin osa naisista kertoi, että he ovat kokeneet yhdynnän aikana lukuisia orgasmeja.

Tuoreen brittitutkimuksen mukaan naiset saavat yllättävänkin usein peräkkäisiä orgasmeja. Kyselyn mukaan brittinaisista jopa seitsemän kymmenestä kertoi, että he saavat yhdynnän aikana useampia orgasmeja.

Mutta miten monta orgasmia on mahdollista saada? Tulosten mukaan joillakin määrä voi yltää jopa 20:n. Tämä kuitenkin on suhteellisen harvinaista, sillä siihen pystyi noin kaksi prosenttia vastaajista. 

Sen sijaan kahdeksan prosenttia kertoi saavuttavansa kliimaksin parhaimmillaan noin kymmenen kertaa yhdynnän aikana. Yleisimmin orgasmien määrä on kuitenkin yhden ja neljän välillä.

Vaikka toisilla peräkkäiset orgasmit ovatkin mahdollisia, on maailmassa silti runsaasti naisia, joille orgasmin saaminen on lähes mahdotonta.

- Yllättävän moni nainen kuvittelee edelleen, että heissä on jotain vikaa, jos he eivät saa orgasmia yhdynnässä, tutkija Christine Webber kertoo.

Hän kuitenkin muistuttaa, että apua on saatavilla, aivan kuten niissäkin tapauksissa, joissa yhdyntä aiheuttaa kipua. Siksi asiaa ei pidä jättää huomiotta.

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat