Kuva: Fotolia

Viisi pariskuntaa odotti seksin harrastamista avioliittoon - näin se lopulta heiltä sujui

22.04.2017 10:15 - Katariina Auvinen

Hääyö ei ollut aivan sitä, mitä pariskunnat kuvittelivat sen olevan.

Suurin osa tuntee kumppaninsa niin henkisellä kuin fyysiselläkin puolella ennen avioliiton satamaan purjehtimista. Independent-lehti haastatteli viittä pariskuntaa, jotka olivat kuitenkin päättäneet odottaa seksin harrastamista avioliittoon. Ensimmäiseksi pariskunnat totesivat jo monen tunteman faktan; seksin harrastaminen ensimmäisen kerran ei ole useinkaan tyydyttävää.

Eräs mies kuvaili hääyön petipuuhia kamalaksi kokemukseksi.

-Vaimollani alkoi juuri kuukautiset. Sen lisäksi hän oli vielä erittäin tunteellisella päällä kaikista hääjutuista. Tätä kokemusta lisäsi se, että hän oli vielä neitsyt, joten empaattinen, hieman kivulias ja verinen seksikokemus päättyi meidän osaltamme noin viidessä sekunnissa, mies kuvailee.

Seuraavana päivänä pariskunnalla ei sujunut paljon paremmin, paitsi miehen mukaan koitos kesti noin sekunnin pidempään.

Toinen pariskunta oli samalla linjalla ensimmäisen kanssa.

-Ensimmäinen hääyömme oli katastrofi. Jäimme vielä kiinni tuntemattomalle henkilölle, koska kesken seksin harrastamisen joku käveli hotellihuoneeseemme. Kävi ilmi, että vastaanottovirkailija oli sekoittanut avaimet. Tämän lisäksi olin todella hermostunut, enkä saanut itselläni seisomaan. Pursotin vahingossa myös koko purkillisen liukuvoidetta sängylle. Nykyisin voimme jo nauraa asialle.

Kolmannella parilla asia onnistui, mutta seksin kesto olisi kilpaillut formulakuskienkin kanssa.

- Olimme vaimoni kanssa molemmat neitsyitä hääyönä. Seksi onnistui toisaalta hyvin, mutta en ehtinyt kunnolla edes vaimoni sisälle, kun laukesin. Koko akti taisi kestää yhteensä 15 sekuntia. Seuraavat kerrat tosin sujuivat jo hieman paremmin.

Neljännellä ja viidennellä parilla oli samankaltaisia kokemuksia seksin nopeudesta ja sen laadusta.

- Mieheni ei saanut penistään oikeaan kulmaan, enkä kehdannut neuvoa häntä. Hän tuli nopeasti, mutta olemme molemmat niin rentoja tyyppejä, ettemme oikeasti odottaneet kamalasti ensimmäiseltä kerralta, neljänen parin vaimo sanoo.

- Ensimmäinen seksikerta oli kyllä pettymys, mutta toisaalta seksillä ei ollut niin isoa roolia elämässämme. Halusimme olla yhdessä ja kulkea yhtä polkua, kuin harrastaa seksiä.

Lue myös: Mikä on pahinta, mitä voi seksin aikana tapahtua? Tutkimus selvitti

Lue myös: Miltä orgasmin saaminen tuntuu? Naiset kuvailevat rehellisesti - K18

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat