Kuva: Fotolia

5 naisten vähiten mieluisinta seksiasentoa listattiin

02.05.2017 22:15 - Karoliina Kotala

Erilaisia rakasteluasentoja on monenlaisia. On kuitenkin olemassa muutama yleinen asento, jotka eivät erityisemmin ole naisten mieleen.

Women’s Health Magazine haastatteli 1200 naista kysyäkseen heidän vähiten mieluisista seksiasennoista. Yllättävää kyllä, kärkeen nousseet inhokit ovat todennäköisesti monelle hyvinkin yleisiä asentoja.

Takaapäin

Takaapäin rakastelu on monelle naiselle kivuliasta. Etenkin jos mies vetää välillä peniksensä ulos emättimestä, lisää se kitkaa vieden samalla kosteutta. Monen naisen mielestä takaapäin-asento ei myöskään ollut erityisen intiimi. Rakastelusta kyseisessä asennossa voi saada miellyttävämmän siten, että kumppani pitää työntönsä lyhyinä ja lempeinä, silloin penis myös stimuloi vaginan herkintä kohtaa. Kumppani voi myös samalla kosketella klitorista.

Nainen päällä

Monet naiset kokivat ratsastusasennossa olonsa epämukavaksi, koska siinä he ovat suoraan kumppanin katseltavana. Liikaa itseensä keskittyminen taas seksin aikana lannistaa tunnetusti intohimoa.

Nainen päällä selkä kumppaniin päin

Kyseisessä asennossa penetroituminen oli monelle hankalaa, sillä penis ei istu parhaalla mahdollisella tavalla vaginaan, tullessaan kyseisestä kulmasta. Takaperinratsastus oli asentona haastava monelle myös siksi, että siinä naisen oli hankalampi saada orgasmia.

Lähetyssaarnaaja

Jos miehen penis ei ole kooltaan erityisen suuri, ei lähetyssaarnaaja monen naisen mielestä ole paras vaihtoehto. Kyseisessä asennossa penis ei stimuloi myöskään klitorista.

69

Monen naisen mukaan on vaikea keskittyä nauttimaan suuseksistä, antaessaan sitä samalla itse. Kun taas rentoutuminen vähenee, vähenee myös nautinto. Osa vastaajista myös koki, että kumppani jää anonyymiksi, kun hänen kasvonsa eivät ole nähtävissä 69-asennossa.

Lue myös: Parhaimmat seksineuvot koottiin yhteen: Älä yritä olla kuin pornoelokuvissa

Lähde: Women’s Health Magazine

Kilpailut

Uusimmat