Kuva: Fotolia

Osoita kiintymyksesi teoilla: 7 keinoa kertoa rakastavansa sanomatta sitä ääneen

02.07.2017 12:15 - Tiina Svensk

Rakkautta voi osoittaa monella muullakin tapaa kuin puhumalla aiheesta.

Oletko vastarakastunut vai onko suhteenne jo edennyt yli rakkauden alkuhuuman? Olipa tilanne mikä hyvänsä, ansaitsee rakastettu kumppani tietää oman arvonsa ja tärkeytensä. Toisinaan rakkauden tunnustaminen ääneen voi tuntua vaikealta, mutta onneksi omaa kiintymystään voi osoittaa monella muullakin tapaa.

Elite Daily listasi seitsemän tapaa, jotka puhuvat kovempaa puolestaan kuin sanat. Inspiroidu seuraavista käytännönläheisistä vinkeistä:

1. Auta häntä ruokaostosten kanssa: Pienet, merkitykselliset eleet osoittavat kuinka paljon oikein välitätkään. Jos autat kumppaniasi purkamaan ruokaostokset kaappiin tai siivoat hänen puolestaan keittiön, huomaat varmasti vaikutukset. Pieneltä tuntuva teko voi pelastaa toisen päivän, ja saa kumppanisi huomaamaan, että todella ajattelet häntä.

2. Sulje puhelin, kun olet hänen kanssaan: Nykyisin ehkä arvokkain asia, mitä toiselle voi antaa, on aito läsnäolo. Täydellinen läsnäolo osoittaa kunnioitusta ja kiinnostusta toista kohtaan.

3. Kävelkää käsikädessä: Etenkin, jos suhde on tuore, voi julkinen hellyydenosoitus saada perhoset nousemaan kumppanisi vatsaan saman tien. Jos olette taas seurustelleet pitkään, osoittaa kosketus kiintymystä ja hellyyttä toista kohtaan.

4. Tue hänen unelmiaan: Vahvin keino osoittaa omaa rakkauttaan kumppaniaan kohtaan on hänen kannustamisensa. Vala uskoa kumppaniisi, kun hän toteuttaa unelmiaan ja intohimoaan.

5. Kysy, miltä hänestä tuntuu: Osoita olevasi kiinnostunut hänen tunteistaan ja tuntemuksistaan. Jaa samalla omia tunteitasi. Luottamuksellinen side välillänne kertoo rakkaudesta.

6. Tee hänelle ruokaa: Tie sydämeen käy usein vatsan kautta! Laita hänelle ruokaa, yllätä hänet valmiilla aterialla työpäivän päätteeksi tai vie hänet ulos syömään - samalla teet palveluksen myös itsellesi, sillä todennäköisesti kumppanisi on onnellisempi kylläisenä kuin nälkäkiukun vallassa.

7. Osoita kiitollisuutesi: Jos et halua vielä puhua rakkaudesta, voit muistuttaa kumppaniasi siitä, kuinka kiitollinen olet hänestä. Kiitä häntä hänen huumoristaan, viisaudestaan tai läsnäolosta - mistä ikinä oletkaan todella kiitollinen juuri sillä hetkellä.

Lue myös: Etsitkö tosirakkautta? 5 myyttiä, joihin uskominen kannattaa lopettaa

Lue myös: Tosirakkauden tuntee: 9 merkkiä, joista tiedät löytäneesi sielunkumppanisi

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat