Kuva: Fotolia

Etsitkö tosirakkautta? 5 myyttiä, joihin uskominen kannattaa lopettaa

31.03.2017 12:15 - Emma Ylistalo

Kun ravistelet hölmöt uskomukset pois löydät todennäköisemmin rakkauden tai osaat päästää irtii suhteesta, jolla ei ole tulevaisuutta.

Kun miettii kaikkia katsomiamme romanttisia elokuvia, ei ole mikään ihme, jos totuus treffailusta välillä unohtuu. Suuret odotukset saattavatkin romuttua ja välillä tuntuu, että tosirakkautta on mahdoton löytää.

Tärkeintä on heittää roskakoriin muutama vanha uskomus, jotka saattavat seistä onnesi tiellä. Lue alta väitteet, joihin uskominen kannattaa lopettaa saman tien, jos haluaa löytää Sen Oikean.

1. Jos mies on 40-vuotias ja edelleen sinkku, siihen on syy

Tämä ei välttämättä pidä paikkaansa. Joskus kyse on vain ajoituksesta. Emme välttämättä kaikki tapaa oikeita ihmisiä kun olemme 20- tai 30-vuotiaita. Elämäntilanteemme ei aina ole sopiva parisuhteelle. Älä siis arvioi toista hänen menneisyytensä perusteella.

2. Voit muutta toisen jos yrität tarpeeksi

Olet ollut hänen kanssa useamman vuoden, mutta hän ei vieläkään halua lapsia tai naimisiin, mutta pidät silti kiinni toivosta. Usko, jos kumppanisi sanoo ettei hän halua jotakin. Ihmiset saattavat muuttua, mutta se tuskin tapahtuu, koska sinä käsket niin.

3. Deittisovellukset ovat ajanhukkaa

Tosirakkaus voi aivan hyvin löytyä treffisovelluksesta tai nettideittisivustolta. Jos treffailet fiksusti, voit aivan hyvin tavata siellä ihmisen, jonka kanssa et olisi muuten kohdannut.

4. Rakkaus voittaa kaiken

Älä yritä pelastaa toista ihmistä, sillä sen voi tehdä ainoastaan jokainen itse. Se on yhtä toivotonta kuin se, että yrittäisit muuttaa toista ihmistä. Jos hän kantaa mukanaan asioita edellisistä suhteistaan tai lapsuudestaan, et voi pelastaa häntä - jos hän ei itse halua muutosta. Et voi kävellä toisen polkua tämän puolesta, vaikka rakastaisit häntä kuinka paljon.

5. Rakkaus riittää

Riippumatta siitä, mitä elokuvat sinulle kertovat, rakkaus yksinään ei ole tarpeeksi. Vahva ja kestävä suhde vaatii muutakin. Jos ette osaa toimia, kommunijoida tai elää yhdessä, ei ole väliä kuinka paljon rakastatte toisianne.

Lue myös: Asia, joka kertoo hyvästä parisuhteesta - lisää myös omaan suhteeseesi

Lähde: Mind Body Green

Kilpailut

Uusimmat