Kuva: Fotolia

Asiantuntijat kertovat: Parhaat hetket harrastaa seksiä

14.06.2016 18:45 - Emma Ylistalo

Aikataulutettu seksi saattaa kuulostaa tylsältä, mutta asiantuntijat kehottavat siihen. Lue kolme parasta aikaa lemmenleikeille.

Aikataulutettu seksi saattaa kuulostaa yhdeltä lisävelvollisuudelta muutenkin aikataulutetun arjen keskellä. Asiantuntijoiden mukaan, se kuitenkin kannattaa. Vaikka se ei olekaan spontaania, tällöin se kuitenkin tapahtuu todennäköisemmin.

Parisuhdeasiantuntija Terri Orbuchin mukaan aikataulutettu seksi voi olla aivan yhtä hauskaa, tyydyttävää ja intiimiä. Jos haluatte suunnitella seksihetkenne etukäteen, on tiettyjä aikoja, jolloin teitä molempia haluttaa todennäköisimmin. Lue alta asiantuntijoiden antamat vinkit siihen, milloin kannattaa suunnata makuuhuoneen puolelle. 

Heti heräämisen jälkeen

Seksiterapeutti Kat Van Kirkin mukaan testosteronitasot ovat korkeammillaan aamuisin, sekä miehillä, että naisilla. Hän kehoittaakin laittamaan herätyskellon soimaan 20 minuuttia aikaisemmin tai viettämään yhteisen suihkuhetken. Seksin harrastaminen erittää myös endorfiineja, jotka taas puolestaan saattavat antaa erinomaisen alun työpäivälle.

Urheilun jälkeen

On todennäköistä, että tunnet olosi hyväksi kehossani kunnon hikitreenin jälkeen. Liikunta myös nostaa uudelleen testosteronitasoja. Myös tutkimukset todistavat, että treeni lisää haluja.

Iltaisin 19-21 välillä

Tutkimusten mukaan joka neljännes skippaa seksin, sillä on liian väsynyt iltaisin. Ei siis kannata odottaa illalla siihen asti, että kumpikin on juuri nukahtamaisillaan. Kannattaa siis ennemmin suunnata makuuhuoneen puolelle mainoskatkolla. Van Kirkin mukaan jo 10 minuutin lemmenleikki kannattaa, joten päättäkää etukäteen käyttää hetki iltaisin television katsomisen sijaan toisiinne.

Lähde: Women's Health

Lue myös: 10 seksiin liittyvää asiaa, jotka ovat paremmin parisuhteessa

Kilpailut

Uusimmat