Viisi asiaa, jotka pyörivät miehen mielessä naisen tullessa ensimmäistä kertaa yökylään

01.05.2014 15:15 - Katariina Näreaho

Ensimmäinen yhteinen yö on jännittävä tilanne kaikin puolin.

Treffejä on takana jo muutamat ja suuri hetki on koittamassa. Yökyläily miehen luona jännittää etenkin naista, mutta myös miestä itseään. Mitä kaikkea miehen päässä pyöriikään ennen ensimmäistä yövierailua?

1. Ensivaikutelma

"Mitä sitä laittaisi päälle, onko jääkaapissa tarpeeksi ruokaa, löytyykö kylpyhuoneesta saippuaa ja vessapaperia?"

Kaikki nämä ajatukset pyörivät myös miesten mielessä, kun treffikumppani on saapumassa ensimmäistä kertaa kylään. Ensivaikutelman voi tehdä vain kerran, joten panostaminen on suotavaa.

2. Siivoaminen

Poikamiesboksin siivoaminen voi olla vaikeampi tehtävä kuin moni uskookaan. Tavaraa on paljon ja säilytystilaa liian vähän. Ja entäs ne aikuisviihde-elokuvat, minne ne piilottaisi?

3. Ehkäisy

"Kuinka monta kondomia on hyvä ottaa käden ulottuville? Pitäisikö ne laittaa yöpöydälle esille vai piilottaa jonnekin?"

4. Käyttäytyminen

"Hän on täällä, tästä se alkaa! Miten pystyn hillitsemään itseni ja tökeröt tapani. Vessassakaan en käynyt, ettei kylpyhuone haisisi pahalle. Ja nyt kiertää mahassa! Uskallanko pieraista?"

5. Aamu

"Ottiko hän oman hammasharjan mukaan, eihän hän vaan käytä minun harjaani?Jos herään häntä ennen, pitäisikö minun herättää hänet? Miten sen tekisin? Täytyykö minun tehdä hänelle aamupalaa tai tehdäänkö se yhdessä? Mitä jos hän ei pidä ruisleivästä?

Entäpä loppupäivä, olettaako hän, että vietämme sen yhdessä vai lähteekö hän kotiin aamulla? Miten saan sanottua, että haluan vain löhötä yksin sohvalla, syödä pizzaa ja viettää laatuaikaa itseni kanssa? Jos pyydän häntä lähtemään, loukkaantuuko hän?"

Lähde: Yahoo! Shine

Kilpailut

Uusimmat