Asiat, joita naiset haluavat sängyssä, mutta eivät ehkä uskalla pyytää

18.05.2015 23:45 - Reija Saarinen

Kaikkea ei ole helppo sanoa ääneen - etenkään silloin, kun on kyse seksitoiveista.

Myös naisilla on erilaisia toiveita ja haaveita seksiin liittyen. Toisille niiden ääneen sanominen saattaa kuitenkin olla haastavaa. Omaa rakasta kannattaakin siis tsempata kertomaan omista haluistaan. Alla kuitenkin muutamia esimerkkejä niistä seikoista, joita useimmat naiset haluavat, edes silloin tällöin. Niitä kannattaakin siis rohkeasti ehdottaa omalle rakkaalleen.

1. Pidempi esileikki

Monet naiset toivovat pitkää ja hidasta esileikkiä, joka kohottaa himot äärimmilleen. Parasta on toki, kun toinen huomioi kehon päästä varpaisiin. Sama pätee kuitenkin myös miehiin. Erään tutkimuksen mukaan miehistä ja naisista 18 prosenttia haluaa pitkää esileikkiä.

2. Kovat otteet

Ainakin silloin tällöin useimmat naiset tahtovat vähän kovempia otteita. Pieni hiuksista nyppiminen tai pyllylle taputtaminen saattaa toisinaan tuoda kaivattua vaihtelua seksielämään.

3. Myös muiden kuin pepun ja rintojen huomioiminen

Naiset tahtovat useimmiten, että miehet huomioivat myös muita kehonosia kuin peppua ja rintoja. Kannattaa kokeilla erityisesti muita kosketusherkkiä alueita kuten kaulaa, huulia, korvia ja niskaa.

4. Seksin harrastaminen julkisella paikalla

Seksi julkisella paikalla on monella tavalla kiihottavaa. Siksi se on myös naisten mieleen. Onneksi onkin olemassa myös paikkoja, joissa kiinnijäämisen riski on pieni, kuten puiston pimeä kulma tai kahvilan lukittava wc.

5. Sitominen

Joskus pienet sitomisleikit voivat olla paikallaan. Kontrollin menettäminen kun on toisinaan suunnattoman seksikästä. Sitokaa siis silmät ja antakaa aistien saatella teidät uusille urille.

6. Roolipelit

Usein kuulee puhuttavan siitä, että miehet nauttivat erilaisista roolileikeistä, mutta sama pätee usein myös naisiin. Kokeilkaa siis rohkeasti uusia rooleja, kuten lääkärin ja potilaan roolia. Se antaa mukavasti potkua makuuhuoneeseen.

7. Tuhmien puhuminen

Tuhmien puhuminen sytyttää naisen siinä missä miehenkin. Paras tapa aloittaa tuhmat puheet on kehua omaa rakasta ja hänen vartaloaan.

8. Lelut

Myös naiset nauttivat erilaisten seksilelujen käyttämisestä. Miehen ei todellakaan kannata säikähtää, jos nainen ehdottaa petiseuraksi esimerkiksi dildoa. Siitä kun on varmasti iloa loppujen lopuksi molemmille.

Lue myös: Lähetyssaarnaaja vai 69? Katso mikä on paras seksiasento horoskooppimerkillesi

Lähde: LovePanky

Kilpailut

Uusimmat