Asiat, jotka naisen tulisi kertoa äidilleen

16.02.2015 16:15 - Linda Arponen

Jos et ole vähään aikaan puhunut äitisi kanssa, nyt on korkea aika kiittää elämäsi tärkeintä naista.

Oma äiti on naiselle usein yksi maailman tärkeimmistä henkilöistä. Äitiä ei kuitenkaan kannata pitää itsestäänselvyytenä, koska yhteinen aikanne ei ole ikuista.

Muista siis välillä soittaa äidillesi ja kiittää häntä niistä asioista, joita hän on eteesi tehnyt. Seuraavana on lista esimerkkilauseista, joilla voi äitiään muistaa.

"Vaikka olen jo aikuinen, enkä tarvitse sinua yhtä paljon kuin ennen, tulet aina olemaan se henkilö, jonka haluan pitävän minusta huolta ollessani kipeänä. "

"Rikoin sen yhden lampun viisivuotiaana. Sinä luultavasti tiesit sen jo, joten kiitos, että rakastit minua siitä huolimatta."

"Olit oikeassa, se hame oli hävyttömän lyhyt!"

"Olet sanonut minulle lukuisia kertoja, kuinka ylpeä olet minusta, mutta en ole varmaan koskaan sanonut sinulle, kuinka ylpeä olen sinusta."

"Teit minusta todellakin paremman tiskaajan kun laitoit minut pesemään astiat aina uudelleen ja uudelleen, kunnes sain ne kunnolla puhtaaksi."

"Arvostan sitä, ettet potkinut minua pois kotoa kun olin 17-vuotias. En itsekään pidä sen aikaisesta versiosta itsestäni."

"Mieheni rakastui minuun, koska osasin tehdä ruokaa. Opin tuon taidon sinulta."

"Rakastin sinua niinäkin hetkinä, kun väitin jotain muuta."

Lue myös: Äiti, älä sano näitä lauseita tyttäresi kuullen - vaikutukset tuhoisat

Lähde: Good Housekeeping

Kilpailut

Uusimmat