Elätkö kaveriseksisuhteessa? Muista nämä asiat

06.02.2015 13:45 - Nelly Tatti

Parhaimmillaan kaveriseksi voi olla hauskaa ja rentoa, mutta joskus tunteet vievät helposti mukanaan, jolloin on hyvä muistaa muutamat perussäännöt.

Kaveriseksisuhteet ovat yleisempiä, kuin koskaan. Tämäntyyppinen suhde on riskaabelia, mutta oikein toteutettuna, se voi olla nykyajan kiireiselle ihmiselle paras mahdollinen ns. parisuhde.

Rehellisyys

Rehellisyys on tärkeää myös seksisuhteessa. On hyvä muistaa, että jos jommallekummalle alkaa syntyä tunteita, on siitä kerrottava heti toiselle osapuolelle. On myös muistettava olla avoin ja totuudenmukainen sänkypuuhien suhteen, eli mistä tykkää seksissä ja mistä ei.

Ystävyys

Pidä huolta siitä, että seksikumppanisi myös on varmasti hyvä ystäväsi, jotta pystyt rentoutumaan ja seksi voi olla miellyttävää.

Henkisesti valmis

Pidä huoli, että olet varmasti valmis tällaiseen suhteeseen, sillä satunnainen seksi voi olla myös henkisesti kuormittavaa. Mieti, oletko oikeasti valmis jatkuvaan seksiin, josta ei seuraa parisuhdetta.

Yökyläily/halailu seksin jälkeen

Nämä kannattaa jättää kokonaan pois satunnaisissa seksisuhteissa, jottei tunteita pääse syntymään. Yökyläily ja halailu tuovat läheisyydentunnetta, jolloin romanttiset tunteetkin heräävät helpommin, ja tätä me emme halua. Yökyläily silloin tällöin on ok, mutta seksinjälkeinen halailu on ehdottomasti kielletty.

Mustasukkaisuus

Mustasukkaisuus kolhii suhteen kuin suhteen, mutta seksisuhteissa varsinkin on parempi olla avoinmielinen partnerin muiden suhteiden kanssa, muuten seksisuhteenne on ohi hujauksessa.

Takertuvaisuus

Älkää hankkiko toisellenne lahjoja. Älkää edes jättäkö toistenne luokse hammasharjoja tai kauneudenhoitotuotteita. Kaveriseksisuhteessa on kuitenkin kyse ystävyydestä ja seksistä, joten ei kannata tehdä mitään, mitä tekisit normaalisti vakavassa parisuhteessa.

Muutakin kuin seksiä

Vaikka harrastatkin seksiä ystäväsi kanssa, ei se ole vain satunnainen yhdenillanjuttu, joten on hyvä muistaa seksin lisäksi hoitaa myös sitä ystävyyspuolta.

Lähde: YourTango

Kilpailut

Uusimmat