Kuva: Fotolia

Entiselle tyttöystävälleni: "En halua tehdä mitään ilman sinua, haluan vain sinut takaisin"

16.07.2016 20:15 - Rea Tallgren

Avoin kirje -sarjassa ihmiset kirjoittavat avoimesti ja rohkeasti asioista, jotka ovat jääneet sanomatta tai kuulematta.

"Muistan sen päivän ikuisesti, kun yllättäen sain puhelimeen ilmoituksen, että olen saanut super-liken tinderissä. Silloin en vielä osannut odottaa mitään tälläistä. 

Olin eronnut noin kuukausi sitten entisestä tyttöystävästäni ja ajatellut etten halua olla kenenkään kanssa vähään aikaan ja itsekin olit juuri eronnut. En tiedä miten sen teit, mutta vain hetkisen kanssasi juteltuani jokin sinussa veti puoleensa.

Meni noin kaksi viikkoa, ja lähdin tapaamaan sinua ensimmäistä kertaa paikkakunnalle, jossa silloin opiskelit. Ajoin reilut 100 kilometriä, ja samalla mietin, mihin ihmeeseen olen ryhtynyt. Muistan kuin eilisen sen, kun tulit avaamaan oven, katsoit päästä varpaisiin ja syöksyit syliin. Sellaista tunnetta ei koe montaa kertaa elämässä.

Vielä silloin emme päättäneet seurustella. Meillä oli välissä monta kilometriä ja tapaamiset jäivät vähälle. Olit meistä se, joka aina yritti sopia milloin tavataan ja missä. Eräällä kerralla päätin kysyä, haluatko olla tyttöystäväni, ja kun viimein sain kysyttyä, vastaus oli myönteinen. Päätimme yrittää, vaikka kaukosuhde ei kuulostanut kovinkaan hyvältä idealta. Me kuitenkin rakastimme toisiamme.

Olin täysin rakastunut sinuun, mutta en ikinä sanonut sitä ääneen tai ennen sinua. En kohdellut sinua niin kuin tyttöystävää pitäisi. Olit huomaavaisin, kiltein ja laitoit aina minut kaiken edelle.

Kunnes sinulle riitti. Sanoit, että ansaitset 100 kertaa paremman ihmisen rinnallesi. Sellaisen, joka kohtelee sinua niinkuin kuuluu. Se päivä murskasi minut. 

Olin haaveillut lähteväni rauhanturvaajaksi ja olit sitä vastaan, mutta en kuunnellut sinua. Päivä, jolloin jätit minut, oli noin viikkoa ennenkuin olisimme seurustelleet puoli vuotta. Yritin saada sinut takaisin ja minua kannustettiin taistelemaan. En onnistunut. 

Minulla ei ole enää halua tehdä mitään ilman sinua. Pyydän vain yhtä mahdollisuutta, että saisin korjattua välimme.  Haluan jakaa kanssasi tulevaisuuden ja tehdä sinut onnelliseksi, sillä sinä teet minut. 

Rakastan sinua, 

A."

Lue myös: Sinulle luokkakaverini, joka olet todennäköisesti jo kuollut: "Anteeksi, että unohdimme sinut"

Lue kaikki aiemmat Avoin kirje -sarjan kirjeet tästä

Lähetä meille avoin kirjeesi osoitteeseen rea.haverinen@bauermedia.fi. Voicen toimitus pidättää oikeuden muokata kirjeitä ja päättää itse niiden julkaisusta ja julkaisematta jättämisestä. Julkaistut kirjeet julkaistaan aina nimettöminä.

Kilpailut

Uusimmat