Kuva: Fotolia

Haluatko menestyä? Valitse puolisosi oikein

07.07.2016 13:45 - Pauliina Jokinen

Avioitumalla "Sen Oikean" kanssa mahdollistat itsellesi menestyksen.

Menestyminen elämässä vaatii monen asian onnistumista, mutta ennen kaikkea se vaatii oikeanlaisen asenteen. Jotta sinulla olisi tahdonvoimaa saavuttaa toivomiasi asioita, on sinulla oltava päättäväisyyttä ja sitkeyttä. Olipa menestyksen mittarina sitten korkeakoukutus, työpaikka tai vaikkapa maailmaympärysmatka, on sen eteen tehtävä aina töitä.

Jotta omalle menestykselleen saisi annettua parhaat mahdolliset todennäköisyydet, kannattaa oman päättäväisyyden lisäksi kiinnittää huomiota kumppanin valintaan. Sillä on nimittäin suuri merkitys, kenen kanssa vietät eniten aikaa ja minkälaisia vaikutteita saat, tuore tutkimus kertoo.

St. Lousin yliopiston tekemän tutkimuksen mukaan ne ihmiset, joilla on luotettava kumppani, menestyivät työssään paremmin, ansaitsevat enemmän ja kokevat olevansa tyytyväisempiä työhönsä.

Tutkimustulos päti sekä naisiin että miehiin.

Tunnollinen kumppani otti tutkimuksen mukaan osaa kotitöihin, panosti kotiin ja yhteiseen elämään. Näin ollen he mahdollistivat  puolisolleen rauhallisen elämän, joka auttoi keskittymään työhön.

Hyvät kumppanit olivat toisilleen esimerkkeinä ja mahdollistivat sen, että molemmat voivat kehittyä "paremmiksi vesioiksi itsestään". Samalla myös menestys ja omissa nahoissaan viihtyminen oli helpompaa.

Lue myös: Onko rakkautenne luotu kestämään? Merkit, jotka kertovat onnellisesta suhteesta

Lähde: Inc.

Kilpailut

Uusimmat