8 keinoa, joilla mies tekee itsestään heti haluttavamman

15.05.2015 19:15 - Nelly Tatti

Sukupuolesta riippumatta mietimme läpi elämän yhtä kysymystä: mikä tekee ihmisestä seksikkään?

Mikä tekee miehestä seksikkään naisen silmissä? Tätä monet miehet varmasti ajattelevat päivittäin. Erään tutkimuksen mukaan naisissa herää muunmuassa kiinnostus miehiä kohtaan, jotka omistavat lemmikkieläimen, sillä se osoittaa naiselle, että mies on vastuuntuntoinen ja hoivaava luonteeltaan. Buzzfeed-sivusto keräsi myös erilaisten tutkimuksien tulokset yhteen ja teki niistä havainnollistavan videon, jonka näet alta. 

Mies ja kitara

Ranskalaisen tutkimuksen mukaan naiset antoivat helpommin numeronsa miehelle, joka kantoi mukanaan kitaraa, verrattuna mieheen, jolla oli olalla jumppakassi.

Pue punaista

Monen tutkimuksen tuloksena oli, että nainen pitää miestä haluttavampana, jos hänellä on päällään jotakin punaista. Punainen väri viestittää yleensä vallasta, statuksesta sekä itsevarmuudesta.

Hymyile!

Naiset ovat yleensä sulaa vahaa hymyilevän miehen edessä. Onnellisen näköinen mies on aina haluttavampi, kuin mökömaitoa juonut. Muista siis hymyillä!

Avosylin

Ruumiinkielesi viestittää enemmän, kuin haluaisit myöntää. Jos kätesi ovat puuskassa, nainen todennäköisesti kokee sinut vähemmän lähestyttävänä. 

Tarkkaile tekstareitasi

Erään kyselyn mukaan naiset pitävät epäseksikkäänä mihiä, joilla on paljon kirjoitus- ja kielioppivirheitä. Tuloksissa havaittiin myös, että sinkut, jotka käyttävät hymiöitä kirjoittaessaan harrastavat enemmän seksiä.

Koirakamu

Naiset pitävät seksikkäämpänä miehiä, jotka omistavat lemmikin, sillä se viestii naiselle miehen vastuuntunnosta ja kyvystä huolehtia muista.

Tyttöjä kehiin

Unohda miespuoliset sinkkukaverisi, kun lähdet baariin. Naiset kokevat miehet paljon haluttavimmiksi, kun mies hengaa baarissa naisystäviensä kanssa, eikä pelkästään äijäporukassa.

Alaston kokki

Sanotaan, että tie miehen sydämeen käy vatsan kautta, mutta tosiasia on, että kokkaava mies on jokaisen naisen unelma. Tieto siitä, ettei mies ole aivan käsi keittiössä on sekä helpottavaa, että omalla tavallaan seksikästä.

Lähde: Buzzfeed

Kilpailut

Uusimmat