Harrasta kuumaa puhelinseksiä - 5 vinkkiä

24.10.2013 22:45 - Heli Thoren

Elätkö etäsuhteessa vai reissaako mies? Opettele puhelinseksin aakkoset ja anna intohimon leiskua.

Moni ajattelee, että seksi vaatii fyysistä läsnäoloa, mutta näin ei välttämättä ole. Puhelinseksi tuo mukavan räiskeen parisuhteeseen, jossa toisen kainalossa ei voi kyhjöttää koko ajan.

1. Heittäydy ja unohda nolostelu. Puhelinseksi vaatii harrastajiltaan jopa enemmän kuin normaali yhdyntä. Nyt jos koskaan on aika jättää nolostelu narikkaan ja antaa palaa.

2. Mielikuvitus on onnistuneen puhelinseksikokemuksen suola. Päästä se laukkaamaan, niin vain taivas on kokemukselle rajana.

3. Oman kehon tuntemus on hyvän puhelinseksin a ja o. Aloittele lämmittely jo ennen kuin näppäilet numeron luuriin. Tee sitä, mikä itsestä tuntuu hyvältä. Näin pääset oikeaan tunnelmaan jo ennen puhelun aloittamista.

4. Aloita juttelu rauhassa. Sinun ei tarvitse suoltaa murun korvaan rivouksia, pieni vihjailukin voi riittää. "Olisitpa täällä vierelläni sängyllä" -lausahduksessa voi olla jo paljon taikaa.

5. Jos sinua aristaa jutella tuhmia, pyydä miestäsi aloittamaan. Monesti yksi kuuma lause voi tehdä tehtävänsä ja aloittaa kiihottuneen yhteisen matkan.

Lähde: Cosmopolitan.com

Kilpailut

Uusimmat