Kuva: Fotolia

Kaksonen vaihtaa tyyliä, härkä tuhlaa vaatteisiin - horoskooppisi kertoo, kuinka pääset erosta yli

16.07.2016 15:15 - Joose Koskiranta

Vaikka ero saattaisikin ahdistaa sinut kodin nurkkaan, tähdistö antaa vinkkejä siihen, kuinka erosta pääsee yli.

Jokainen käsittelee sydänsurujaan eri tavalla: jotkut lataavat välittömästi Tinderin ja ryhtyvät etsimään seuraavaa heilaansa kun taas toiset tarvitsevat tauon rakkaudesta ja lähtevät seikkailulle nauttimaan sinkkuelämästä. 

Elite Daily listasi nyt keinot, joilla eri horoskooppimerkkien edustajat pääsevät yli sydänsuruistaan.

VESIMIES 20.1. - 18.2.

Olet itsenäinen yksilö. Itseasiassa niin itsenäinen, ettet välttämättä kiinny ikinä keneenkään. Kun kerran kiinnyt johonkin ja menetät sen, se koskee puukoniskun lailla.

Älä kuitenkaan hätäänny. Sinun pitää vain palata takaisin sinne, minne kuulut: parrasvaloihin. Olet yksi horoskooppimaailman luovimmista hahmoista, ja on aika tehdä sinusta taas tähti.

KALAT 19.2. - 20.3. 

Olet todella haavoittuvainen ja rikot sydämesi todella helposti. Kun sydämesi murtuu, sinun ei tulisi kääntyä päihteiden puoleen - ne vain pahentavat asiaa. Tunne mielummin surusi ja hae lohtua hiljaisuudesta.

Joten laita mukavat vaatteet päälle ja katso surullinen elokuva, jonka ohella voit itkeä murheesi pois. Voit etsiä itsellesi myös halailukumppanin Tinderistä, jotta sinulla on joku, johon turvautua seuraavien surullisten kuukausien aikana.

Se saattaa kuulostaa masentavalta, mutta se todella auttaa. Sen jälkeen palaat takaisin vahvempana ja ehjempänä kuin koskaan aikaisemmin. 

OINAS 21.3. - 19.4.

Olet villi, itsenäinen seikkailija. Olet taatusti sinkku sen takia, että jätit elämäsi rakkauden naapurin räkänokan vuoksi. Tämän takia tarvitset aikaa itsesi kanssa - kootaksesi itsesi. 

Lähde siis seikkailulle muistuttaaksesi itseäsi siitä, kuka todellisuudessa olet. Lähde vaeltamaan pohjoisen karuille aroille, kokeile koskenlaskua ja sytytä väsynyt sydämesi henkiin. Parin viikon sisällä löydät itsesi upeasta puumajasta, iloiten uudelleen löydetystä itsenäisyydestäsi. 

HÄRKÄ 20.4. - 20.5.

Kun Härkä-horoskooppimerkin edustaja rakastuu, se luulee oikeasti löytäneensä elämänsä kumppanin. Sillä ei ole väliä, kuinka monta kertaa suhde on aiemmin päättynyt eroon. Kun ero on jälleen edessäpäin, sen tuottama kipu on aivan erityinen. 

Mutta tiedätkö mikä auttaa jokaisessa tilanteessa? Uudet vaatteet! Härät ovat erittäin materialistisia olentoja, jotka tuntevat magneetinlaista vetovoimaa kaikkiin materialistisiin seikkoihin. 

Ota siis maksukorttisi ja suuntaa läheiseen ostoskeskukseen polttamaan pätäkkää. Kun uusi, silkinpehmeä paita koskettaa ihoasi, paraneminen alkaa. 

KAKSONEN 21.5. - 21.6.

Eron jälkeen tarvitset täydellisen muodonmuutoksen. Ei ole salaisuus, että olet pinnallinen ja haluat näyttää kuumemmalta kuin kukaan muu tällä planeetalla. 

On siis rajun hiustenleikkuun aika. Leikkaa huonot muistot pois ja ota tyylikäs riski. Hanki epäsymmetrinen moppi, värjää kutrisi vaaleanpunaisiksi, persikan värisiksi tai myrkyn vihreiksi. Yksi vaihtoehto on ajaa pää kaljuksi. 

Me kaikki tiedämme, että kaksoset ovat seksuaalisesti erittäin kyvykkäitä, joten voit leikata itsesi kaljuksi ilman huolta. Käännä intensiivinen katseesi seuraavaan uhriisi ja tiedät, ettei hän voi kuin antautua edessäsi. 

RAPU 22.6. - 22.7.

Ravut ovat erittäin herkkiä olentoja, eivätkä he luota helposti muihin ihmisiin. Teille ero tuntuu siltä kuin kyntenne revittäisiin yksitellen pois, jonka jälkeen kätesi päältä ajaisi vielä traktori. 

Mutta tiedätkö mikä auttaa? Perinteinen puheterapia. Eron jälkeen olet niin haavoittuvainen, että ammattilaisen kanssa keskustelu sopii sinulle täydellisesti. Anna tunteidesi pursuta ulos ja itke kuin huomista ei olisikaan. 

LEIJONA 23.7. - 22.8.

Leijona-horoskooppimerkin edustajat rakastavat sitä, että heitä palvotaan. Eron jälkeen leijona on kuitenkin loukattu ja luja sydän on murtunut. On aika löytää leijonan sisäinen voima. 

Tarvitset tilapäisen rakastajan. Jonkun, joka on sinua nuorempi ja palvoo sinua aamusta iltaan. Jonkun, joka muistuttaa sinua jatkuvasti siitä, että olet maailman mahtavin ihminen. 

NEITSYT 23.8. - 22.9.

Neitsyt-horoskooppimerkin edustaja ottaa eron hyvin raskaasti. Tärkeää on kuitenkin pysyä positiivisena, sillä negatiivisuus ajaa sinut vielä syvemmälle kuoppaan, jossa on jo valmiiksi korkeat reunat.

Haluat asioiden menevän omalla tavallasi, joten nyt onkin aika muuttaa särkynyt sydän ja holtittomat tunteet projektiksi, jonka avulla pääset nostamaan itsesi syvästä surun kuopasta pois.

Anna luovuudellesi tilaa. Luo taideteos, tanssi. Tee jotain, jossa voit käyttää luovuuttasi. Siten parannut ja palaat takaisin henkiin entistä vahvempana. 

VAAKA 23.9. - 22.10.

Vaa'alla on syvä rakkaussuhde romantikkaan. He antavat kaikkensa kumppanilleen ja eron tullen he pirstoutuvat miljooniksi palasiksi.

Eron jälkeen haluat löytää välittömästi uuden rakastajan. Olet tunnettu siitä, että hypit rakastajasta toiseen, mutta se ei ole hyväksi sinulle. Ne tyypit, joiden kaulaan kapsahdat, eivät ole arvoisiasi.

Haluat kuitenkin halailla jonkun kanssa. Siihen löytyy ratkaisu, mutta se ei ole uusi kumppani. Hanki lemmikki, jonka viereen voit käpertyä sateisina kesäiltoina. 

SKORPIONI 23.10. - 22.11.

Skorpionit ovat horoskooppimaailman seksuaalisesti aktiivisimpia olentoja. Olet fantastinen seksikumppani. Sinua ei jätetä usein, sillä kaikki haluavat mahtavan rakastajan. Mutta sitten kun sinut jätetään, on kipua vaikea poistaa.

Kivun lieventämiseksi tarvitset fyysistä nautintoa. Rakastele, kunnes et enää tunne kipua. 

JOUSIMIES 23.11. - 21.12.

Olet sisukas, energinen ja hauska bilettäjä. Jotkut naiset menevät kirjakauppaan, kun taas sinä etsit uusia juhlapaikkoja. Sovit yöelämään korkeiden korkojesi ja minihameesi kanssa. 

Bilehileitä ei voi satuttaa, sillä heitä on jo satutettu. Sydänsurujesi aikana haluat vain hypätä yökerhon tanssilattialle ja jorata auringonnousuun asti. Olet diskokuningatar ja tarvitset yöelämän säihkettä ja kiiltoa päästäksesi eron yli.

KAURIS 22.12. - 19.1.

Kun Kauris-horoskooppimerkin edustaja eroaa, hän tarvitsee rinnalleen uuden kumppanin. Älä kuitenkaan etsi itselleri rakastajaa, sillä olet liian haavoittuvainen kyetäksesi rentoon seksisuhteeseen.

Suuntaa siis järjestelmällinen energiasi uuteen ihmiseen, joka etsii valoa elämästään. Ohjasta häntä elämässä ja näytä hänelle, mistä se kirkas valonpilkahdus löytyy. Siten löydät uuden tarkoituksen elämällesi.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Hiljaisuus tappaa parisuhteen - lue varoittavat merkit

Lue myös: Ihmiset kertovat: Syy sille, että petin kumppaniani

Kilpailut

Uusimmat