Kuva: Fotolia

"Kävelin keskelle suoraa toimintaa" - lue karut uskottomuustarinat

30.11.2015 19:15 - Eeva Rajala

Uskottomuuden paljastuminen on kova paikka. Moni kyseenalaistaa, mihin maailmassa voi enää luottaa.

Muun muassa Reddit-sivuston käyttäjät ovat kertoneet, miten kumppanin uskottomuus paljastui heille. Tuntuu siltä, että vain harvoissa tapauksissa kumppani itse myöntää asian ennen kuin toinen saa sen selville jotain muuta kautta.

"Mieheni rakastajatar kertoi asiasta yhteisen ystävämme häissä. Yritin pysyä rauhallisena siihen asti, kunnes lähdimme juhlista. En halunnut antaa kummallekaan sitä mielihyvää, että minusta kuoriutuisi hullu ja pilaisin samalla ystäväni suuren päivän."

"Nousimme Lontoosta Las Vegasiin menevään lentokoneeseen. Tyttöystäväni istui vieressäni, ja hän halusi näyttää kännykästään, mitä oli suunnitellut reissun ajaksi. Kännykästä aukeaa viestiketju, missä tyttöystäväni kertoo tuntemalleni miehelle, miten hän ikävöi tätä ja miten tyttöystäväni ei edes halunnut lähteä matkalle kanssani. Tämän jälkeen lentokoneen ovet sulkeutuivat. Oli muuten todella hauskat 11 tuntia."

"Tulin töistä kotiin totuttua aiemmin ja kävelin keskelle suoraa toimintaa. Kuulostaa kliseeltä. Hauskaa on se, että olin toivonut avointa suhdetta, mutta mieheni oli sanonut, ettei hän pysty käsittelemään asiaa. Hän olikin vain itsekäs."

"Tulin kotiin tuplatyövuoron jälkeen ja huomasin, että vessanpytyn istuinkansi oli ylhäällä. Joko vaimoni ei ollut käynyt pissalla 20 tuntiin tai talossa oli käynyt vieras mies. Myöhemmin selvisi, että vaimollani oli salasuhde toiseen mieheen. He menivät myöhemmin naimisiin. Sen jälkeen ex-vaimoni petti uutta aviomiestään, ja nyt hekin ovat eronneet."

"Olin ollut viikonlopun reissussa. Palasin kotiin ja löysin yhteisestä asunnostamme toisen naisen vaatteita, alusvaatteitakin. Kysyin mieheltäni, kenen nämä ovat, ja hän yritti väittää, että vaatteet olivat minun."

"Jäin kotiin lapsenvahdiksi 5-vuotiaalle pojallemme vaimoni firman pikkujoulujen ajaksi. Ajattelin, että vaimo menee käymään juhlissa ja tulee kotiin aikaisin. Hän ei tullut yöksi kotiin, joten tiesin jotain olevan pielessä. Mobiilisovelluksen avulla paikansin aamulla hänen kännykkänsä. Hän oli pomonsa luona."

"Tiedän, että tämä kuulostaa kliseeltä, mutta jos tulee 12 kuukauden komennuksen jälkeen kotiin ja vaimo on saanut tummaihoisen lapsen - olemme molemmat valkoihoisia - alkaa epäilykset nousta. Nainen kertoi, että hänellä on tummaihoisia sukulaisia, joita en itse ole koskaan tavannut."

"Sain selville pettämisen monen mutkan kautta. Elin suhteessamme kuin mustassa aukossa puolitoista vuotta tietämättä, mikä on totta ja mikä ei. Lopulta yhteinen ystävämme kertoi asian minulle puhelimessa. En tiedä vieläkään, harmittaako ex-kumppaniani se, että hän petti vai se, että hän jäi kiinni."

"Joka ilta töiden jälkeen tyynylläni oli spermatahra. Vaimoni sanoi, että minä vain kuolaan unissani. Tämä toinen mies käytti myös pyyhettäni, johon putsasi joskus sukukalleutensa."

"Asia selvisi Facebookin kautta muutama kuukausi eromme jälkeen. Huomasin, kun hän poseerasi sukulaistensa ja vastasyntyneen poikansa kanssa. Tämä oli siis vajaat yhdeksän kuukautta eromme jälkeen."


Lue myös: Nainen jäi pettämisestä kiinni todella nololla tavalla - Snapchat paljasti

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat