Kuva: Fotolia

Kuinka altis olet pettämään kumppaniasi? Horoskooppimerkkisi paljastaa

18.06.2016 13:15 - Senja Rapila

Horoskooppimerkit voivat paljastaa yllättäviä asioita luonteestamme.

Kauris halajaa edetä urallaan reittä pitkin, kun taas rapu ei osaa lopettaa huonoa suhdetta ajoissa. Cosmopolitan-lehti listasi, mitä horoskooppimerkkisi kertoo pettämisalttiudestasi.

Kauris 22.12 - 19.1.

Olet hyvin lojaali kumppanillesi, mutta samalla et oikeastaan ole kiinnostunut rakkauden löytämisestä. Vaikka välität suhteestasi, haluaisit pitää sen väylän mahdollisena, joka voi auttaa sinua etenemään urallasi. Jos löydät itsesi suhteesta ja tapaat suuren yrityksen pomon, voi houkutus uralla etenemiseen viedä sinulta mukanaan pöksyt.

Vesimies 20.1. - 18.2.

Yksinkertaisuudessaan kun olet löytänyt seurustelukumppanin, et petä. Jos petät, tulet todennäköisesti lähettämään vain seksikkäitä ja hieman flirttailevia tekstiviestejä kiinnostavan henkilön kanssa, mutta pettäminen ei ole fyysistä. Jos kuitenkin rakastat kumppaniasi todella, lopetat senkin ennen kuin siitä koituu harmia.

Kalat 19.2. - 20.3.

Kalat-horoskooppimerkin edustaja kulkee selkeää linjaa empatian ja tunteiden kanssa, joten hän ei petä, ellei hän yritä paeta surkeasta parisuhteesta. 

Oinas 21.3. - 19.4.

Olet hyvin kilpailuhenkinen, joten jos sinusta tuntuu ettei kumppanisi pidä sinua seksikkäänä, saatat muuttaa parisuhteesi taistelutantereeksi. Saatat samalla ajautua vaaralliselle alueelle, kun yrität saada ihmiset taistelemaan itsestäsi.

Härkä 20.4. - 20.5.

Härkä tunnetaan itsepäisyydestään ja lojaaliudestaan, joten kun härkä-horoskooppimerkin edustaja sitoutuu kumppaniinsa, hän on suhteessa jäädäkseen. Mutta sitten kun tuntuukin yhtäkkiä siltä, että kumppanisi ei anna sinulle ruusuja ja rakkauslauluja, saatat alkaa alitajuisesti etsimään sitä muualta.

Kaksoset 21.5. - 21.6.

Tiedätkin sen jo varmasti, että olet huono tekemään päätöksiä ja keskityt yhteen asiaan vain hetken, joka tekee sinusta haastavan kumppanin. Saatat pyytää suhteelta enemmän, mitä kumppanisi on valmis antamaan sinulle. Jos sinusta tuntuu siltä, että kumppanisi ei pysty käsittelemään sinua, saatat ajautua etsimään uutta henkilöä, jonka kanssa juttu luistaisi paremmin.

Rapu 22.6. - 22.7.

Olet tunteiden tulivuori ja kaipaat tasapainoa elämääsi. Tämä tekee sinusta sellaisen persoonan, että ajaudut pettämään todella pienellä todennäköisyydellä kumppaniasi. Vaikka sydämesi olisikin kultaa, pelkäät niin paljon satuttavasi kumppaniasi, että et välttämättä osaa edes lopettaa suhdetta. 

Leijona 23.7. - 22.8.

Haluat olla kumppanillesi se henkilö, jota tämä jumaloi ja palvoo. Jos kumppanisi ei kohtele sinua kuin arvoistasi supertähteä, etsit todennäköisesti sellaisen henkilön, joka antaa sinulle tarvitsemasi huomion. Etkä edes kadu sitä.

Neitsyt 23.8. - 22.9.

Huolehdit helposti asioista, jotka eivät ole vielä edes tapahtuneet. Sen vuoksi saatat helposti hoitaa itsellesi heilan orastavan suhteen sivuun, jotta voit lievittää kumppaniisi kohdistuvaa stressiä. Jos kumppanisi ei täytä perfektionistisia standardejasi, houkutukset voivat helposti viedä sinut etsimään sellaista henkilöä, joka täyttää ne.

Vaaka 23.9. - 22.10.

Olet luonnollisesti niin flirttaileva, että horoskooppisi pettämisalttius kävisi todellakin järkeen. Vaalit kuitenkin romanssia ja rakkautta, joten et todennäköisesti tee sitä. Jos kuitenkin päädyt pettämään, petät todennäköisesti henkisesti vain koska sinulla on tylsää ja tarvitset jonkun pönkittämään egoasi.

Skorpioni 23.10 - 21.11.

Jos et ole tavannut vielä "Sitä Oikeaa", olet melkoinen pelimies tai -nainen. Olet niin viekoitteleva ja hurmaava, ettei sinulla ole vaikeuksia löytää itsellesi heilaa kiertoon. Kun löydät itsellesi sellaisen henkilön, joka täyttää emotionaaliset ja seksuaaliset halusi, sitoudut suhteeseen täysillä etkä haaveile pettämisestä.

Jousimies 22.11. - 21.12.

Koska jousimiehellä ei ole minkäänlaista filtteriä puheilleen, on salasuhteen pitäminen vaikeaa. Se tulisi jossain vaiheessa kuitenkin ilmi jousimiehen suuripuheisuuden takia. Näet seksin hauskana pelinä jossa ei ole sääntöjä, joten jos seksielämästäsi on tulossa ennalta arvattavaa ja käsikirjoitettua, voit harhautua polultasi.

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös: Avioerojuristit paljastavat: Todennäköisimmät syyt lähteä eri teille

Lue myös: Härkä on kaunis, rapu paras suutelija - tunnistatko itsesi rehellisestä horoskoopista?

Lue myös: Horoskooppimerkkien seksikkäimmät piirteet listattiin: Mikä sinussa vetää puoleensa?

Lue myös: Lue, mitä horoskooppimerkkisi kertoo seksielämästäsi

Kilpailut

Uusimmat