Kuva: Fotolia

Kuinka saada orgasmi, joka kestää kokonaisen minuutin - 5 kokeilemisen arvoista ohjetta

04.12.2016 18:15 - Karoliina Kotala

Jos haluat kokeilla jotain uutta petipuuhien saralla, kannattaa seuraavat vinkit ottaa ehdottomasti testiin.

Naisen orgasmi kestää yleensä noin 30 sekuntia. Nautinnon hetkeä voi kuitenkin asiantuntijoiden mukaan pitkittää oikealla tunnelmalla ja oikeilla liikkeillä. Ja vaikka seuraavat ohjeet eivät johtaisikaan minuutin mittaiseen orgasmiin, lisäävät ne silti nautinnon määrä ja luovat entistäkin paremman yhteyden kumppaniisi. 

Muuta makuuhuoneesi hotellihuoneeksi 

Minkä tahansa orgasmin avain on se, että keskityt vain ja ainoastaan nautintoon. Mitä virittyneempi olet tunnelmaan, sitä todennäköisempi pidempikestoinen orgasmi on. Yritä siis luoda ympäristö, jossa voit rentoutua ja nauttia. Jos takana on raskas päivä, pyydä kumppaniltasi alkuun rentouttava selkähieronta. Himmennä valoja, sulje puhelimet ja laita rauhallista musiikkia soimaan. 

Kehukaa toisianne 

Jos tunnet olosi epävarmaksi kehostasi, latistaa se tunnelmasi. Jos taas tunnet olosi upeaksi, on se kiihottavaa ja saa sinut keskittymään oikeaan asiaan; nautintoon ja itse seksiin. Joten kehukaa toisianne vilpittömästi, näyttäkää kuinka haluatte toisianne ja kuinka kiihottavana pidät kumppaniasi. 

Puhukaa tuhmia 

Jos et ole varma, kuinka puhua tuhmia, riittää, että kuvailet kumppanillesi rakastelun aikana, kuinka hyvältä hän tuntuu. 

Muistakaa esileikki 

Jos käyt esileikin aikana lähellä kliimaksia useasti, saa se lopulta orgasmin kestämään pidempään. Esimerkiksi hellän ja rauhallisen suuseksin avulla voit keskittyä kehosi tuntemuksiin ja tuntea lähestyvän orgasmin kasvavan ja jarrutella itse tarvittaessa. 

Käsittele koko keho 

Käykää yhdessä läpi koko keho. Pyydä kumppaniasi käyttämään suutaan tai vaikkapa hieromasauvaa, jolla hän käsittelee nännisi ja intiimialueesi. Kunhan tunnet olevasi läsnä koko kehollasi, valitse asento, jossa pystyt itse säätelemään tahtia. 

Pyydä häntä rauhoittamaan tahtia 

Kun nainen on lähellä orgasmia, herkistyy myös klitoris. Silloin kannattaakin pyytää kumppania hellentämään otteita, jolloin orgasmi voi pitkittyä. Älä aristele puuttua kumppanisi otteisiin, hänkin nauttii nähdessään sinun todella nauttivan. 

Lue myös: Jopa 67 prosenttia naisista teeskentelee orgasmin - syyt ovat surullisia

Lähde: Women's Health Magazine 

Kilpailut

Uusimmat