Kuva: Fotolia

Liikaa kondomeja sekä kummallinen harrastus - asiat, joita miehet häpeävät seksin aikana

02.06.2016 22:45 - Emmi Moilanen

Petipuuhissa voivat mietityttää mielihyvän tavoittelemisen lisäksi myös hyvinkin yllättävät asiat.

Hyvin sujuneiden treffien jälkeen useat meistä haluavat pitää hyvää imagoa yllä myös makuuhuoneen puolella. Aina kaikki ei kuitenkaan suju suunnitelmien mukaisesti ja esimerkiksi miehen koti voi paljastaa asioita, jotka hän haluaisi pitää salassa ainakin vielä hetken pidempään. Cosmopolitan listasi kymmenen asiaa, jotka saattavat hävettää monia miehiä seksin aikana.

Sotkuinen asunto

Kerros pölyä ja likaa joka puolella, epämääräiset vaatekasat, pikaruokalan roskapapereita…  Nämä kaikki tuntuvat loistavan piiloistaan. Joillekin miehille paras seksiasento onkin sellainen, joka estää seksikumppania vilkuilemasta ympäri hänen makuuhuonettaan, eikä sellainen, jossa maksimaalinen nautinto olisi taattu.

Pesemättömät lakanat

Tuodessaan naisvieraan makuuhuoneeseen, mies saattaa alkaa pohtia, haisevatko lakanat pahasti hieltä tai takamukselta. Sanotaan, että miehen pitäisi ajatella esimerkiksi pesäpalloa tavoitellessaan pidempää kestävyyttä petipuuhien aikana. Muisteleminen, kuinka monta kuukautta sitten lakanat ovatkaan viimeksi pesty, voisi olla myös toimiva keino tähän.

Ilme nautinnon huippuhetkellä

Nautinnon huippuhetkellä on vaikea hallita ilmeitään. Miehen kasvot voivat vääntyä asentoon, kuin purisi sitruunaa samanaikaisesti, kun maailma potkii päähän. Asia ei tietenkään ole näin, mutta siitä huolimatta miehen mielessä saattaa käydä, miltä hän näyttää laukeamisen hetkellä. Tosiasiassa molemmat kumppanit todennäköisesti keskittyvät seksiin, eikä toisen ilmeillä ole merkitystä.  

Kondomeja kaikkialla

Mikä on sovelias kondomien määrä yöpöydällä ja voiko niitä olla liikaa – tai jopa liian vähän? Tuodessaan naisvieraan kylään, mies todennäköisesti alkaa miettiä uudelleen säilytysratkaisua, jonka hän on kondomeille keksinyt.

Kiusallisesti aseteltu peili

Seksin aikana saatatte molemmat huomata, kuinka epämukavalta peilin sijainti yhtäkkiä tuntuukaan. Toinen vaihtoehto on suhtautua peiliin niin, että seksin katseleminen sen kautta on täysin sallittua.

Kestävyys seksin aikana

Kestävyys sängyssä on miehille kunnia-asia, joka voi saada mietteliääksi. He pohtivat, onko laukeaminen ennen naisen orgasmia huonompi asia kuin se, että he saavuttavat oman nautinnon huippunsa vasta kaksikymmentä minuuttia naisen jälkeen.

Käyttämätön kuntosalijäsenyys

Hampaita harjatessa kylpyhuoneen peilin edessä pehmeä isävartalo ei aiheuta ulkonäköpaineita. Makuuhuoneen valaistuksessa juuri ennen tositoimia, mies kuitenkin saattaa alkaa epäillä omaa viehättävyyttään. Juuri silloin häntä kaduttavat kaikki ne hetket, jolloin tuli valittua päiväunet kuntosalitreenin sijaan.

Kivekset

Vaikka mies olisi sinut peniksensä kanssa, hän silti luultavasti tuntee epävarmuutta kiveksistään ja miettii, mitä sinä mahdat naisena niistä ajatella. Syyksi tähän riittää ihan vain se, että ne ovat... - no, kivekset.

Ankea sisustus

Miehen huone saattaa näyttää yhtä karulta kuin vankilan selli. Tämä johtuu kuitenkin vain hänen huonosta sisustusmaustaan - tai kokonaan sen puutteesta.

Todisteet kummallisesta harrastuksesta

Jotkut harrastukset ovat parempi paljastaa vasta muutaman kuukauden tapailun jälkeen. Vahingossa näkyville unohtuneet lentokoneen pienoismallit, sadat klassikkovideopelit, animejulisteet tai Spiderman-figuurit... Mies rakastaa näitä asioita, mutta ei halua sinun tietävän niistä ihan vielä.

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös: Asiat, joita ei kannata sanoa stressaantuneelle ihmiselle

Kilpailut

Uusimmat