Miehen käytös kertoo, minkälainen hän on sängyssä - katso paljastavat merkit

30.12.2014 15:15 - Laura Sulkava

Miehen yleinen käytös kertoo paljon siitä, mitä on odotettavissa makuuhuoneen puolella.

Miehen käytöstavat ja kiinnostus yleisiä asioita kohtaan voi kertoa yllättävän paljon siitä, minkälainen hän on sängyssä. Alta löytyy joitain vinkkejä, mihin kannattaa kiinnittää huomiota miehen käytöksessä.

Miten meni päivä?

Se. että mies kyselee asioistasi ja kuuntelee aidosti miten sinulla menee, kertoo siitä, että hän todennäköisesti on aidosti kiinnostunut myös mistä pidät sängyn puolella. Hän yrittää kysymyksillään ottaa selvää, mikä sinut tekee iloiseksi, mikä ei.

Kosketus

Jos mies koskettaa sinua miellyttävästä, hän todennäköisesti tekee niin myös intiimeissä puuhissa. Päähieronta, käden sively tai halailu - kaikki lähettävät signaalia siitä, mitä on odotettavissa.

Hän saa sinut tuntemaan olosi upeaksi

Jos joku ihminen saa sanoillaan ja teoillaan olosi tuntumaan upealta, miksi hän ei saisi samaa aikaiseksi myös sängyssä? Ahkera ja innokas ihminen elämässä, sama myös vällyjen välissä.

Kiireetöntä toimintaa

Kiireessä harvemmin tulee hyvää. Miehen hätäily jatkuu mitä todennäköisimmin sängyssä. Usein naiset kaipaavat hieman lämmittelyä ja jos miehellä ei ole kiinnostusta tähän osuuteen, todennäköisesti lopputulos jää vaisuksi.

Tuomitseminen

Jos mies tuomitsee rakkautesi hömppäsarjoihin tai muihin hassuihin asioihin, ei sängyssä välttämättä odota sen suvaitsevaisempi puolisko. Jos ihminen on tuomitseva pienissä mieltymyksissä, miten hän voisi olla erilainen sängyssä?

Kädet

Jos hän on kätevä käsistään, voiko se kertoa mitään muuta kuin hyvää, kun päästään intiimille tasolle?

Pyyntö lopettaa toimii

Mies kiusoittelee sinua ja pahoitat mielesi. Pyydät häntä lopettamaan, lopettaako hän? Jos hän ymmärtää menneensä rajan yli ja pahoittelee, hän ymmärtää mahdollisesti kuunnella ja kunnioittaa sinun toiveitasi myös sängyssä.

Tunnet olosi mukavaksi

Yleinen rento tunnelma vihjaa siitä, että sama rentous jatkuu makuuhuoneessa. On myös sinulle mukavampaa, kun voit tuntea olosi mukavaksi myös vähissä vaatteissa.
Jos petipuuhat kaipaavat virikettä, katso vinkkejä, miten saat sängyssä sen, mitä haluat ja missä voi sängyn lisäksi harrastaa seksiä
Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat