Kuva: Fotolia

Miehet paljastavat: Asiat, jotka olisin halunnut tietää ennen avioliittoa

19.06.2016 14:15 - Senja Rapila

Yhteinen elämä saattaa tuoda tullessaan asioita, jotka tulevat miehille täysin yllätyksenä.

Oletko koskaan miettinyt, mitä miehet toivovat tienneensä ennen avioliiton satamaan purjehtimista? Hääseremonia voi olla miehille stressaava paikka ja usein jälkikäteen harmitellaan sitä, kuinka juhlassa tuli juotua hitusen liikaa.

Cosmopolitan kysyi nyt eri-ikäisiltä miehiltä, mitä nämä olisivat halunneet tietää ennen täyttä sitoutumista kumppaniinsa. Jotkut vastauksista saattavat huvittaa, mutta useimmat ovat hyvinkin tärkeitä ja laittavat miettimään.

"Yllätyin siitä todella paljon, kun häiden jälkeen vaimoni ei enää sulkenut vessan ovea mennessään kakalle."

"Saat kolme leivänpaahdinta häälahjaksi, vaikka tekisit mitä. Vaikka tekisit erillisen lahjan, saat kolme leivänpaahdinta. Etkä edes vaivaudu palauttamaan kahta, koska olet niin kiireinen. Sinulla on siis lopulta kolme leivänpaahdinta."

"On todella paljon asioita mitä tein normaalisti, joita vaimoni piti ärsyttävinä ja joista sain tietää vasta sen jälkeen kun muutimme yhteen ja menimme naimisiin."

"Älä pidä itsestäänselvyytenä sitä, että vaimosi vaihtaa oman sukunimensä. Käy keskustelu etukäteen eikä vasta neljä kuukautta häiden jälkeen, kun vaimollasi on vieläkin tyttönimensä. Se ei ollut suuri juttu minulle, mutta perinteisenä miehenä oletin että asia menee niin. Ei se mennytkään."

"Molempien perheiden välillä tasapainottelu varsinkin juhlapyhinä on vaikeaa. Toinen puoli tulee aina valittamaan siitä, kuinka vietät enemmän aikaa toisen kanssa."

"Toivon, että olisin tiennyt että naimisiinmeno ei tunnu yhtään erilaiselta kuin täyttäisi 26 vuotta. Ei se tunnu yhtään erilaiselta kuin olisi 25 vuotias."

"Älä anna kenenkään tuoda avecia vain koska he kerjäävät sitä. Sinulla ei ole velvollisuutta kutsua jotain tuntematonta ihmistä häihisi vain koska ystäväsi ei halua tulla yksin."

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös: 6 riitaa, jotka jokaisen pariskunnan tulisi käydä

Lue myös: Avioerojuristit paljastavat: Todennäköisimmät syyt lähteä eri teille

Kilpailut

Uusimmat