Mies, haluatko lisää suuseksiä? Toimi näin!

15.09.2012 20:15 - Heli Thoren

Hyvä katsekontakti ja kolme muuta suuseksisääntöä. Mies, muista nämä, jos haluat sitä lisää.  

1. Näpit irti hiuksista

Monet miehet tarraavat liki automaattisesti kiinni naisen päähän saadessaan suuseksiä. Se tuntuu monesta naisesta kuitenkin epämiellyttävältä. Unohda pään ohjailu ja liian dominoivat otteet. Jos et tiedä, mitä tehdä käsilläsi, voit vaikka silittää naisesi hiuksia. Anna hänen kuitenkin ohjailla tilannetta.

2. Muista katsekontakti

Monet naisista eivät pidä suuseksin antamisesta, koska he saattavat kokea tulevansa alistetuiksi. Kun saat naiselta suuseksiä, muista huomioida häntä. Ota katsekontakti. Kun katsotte toisianne, teille tulee tunne, että nautitte yhdessä. Muista myös hymyillä ja näyttää hänelle nauttivasi.

3. Kehu

Muista kehua ja kannustaa naista, kun hän antaa sinulle suuseksiä. Hehkuta, kuinka hyvältä se tuntuu, ja kuinka hyvältä hän näyttää antaessaan sitä sinulle. Näin nainen innostuu tekemästään vielä enemmän.

4. Anna palautetta (rakkaudella)

Kehumisen ja kannustamisen jälkeen on yhteenvedon aika. Jos jotain jäi mielestäsi puuttumaan, kumppanisi varmasti arvostaa rehellistä palautetta. Naiset haistavat helposti, jos vakuutat sen olevan täydellistä ja olet oikeasti eri mieltä. Kerro hänelle, mitä hän voisi tehdä toisin ja mitä toivoisit vielä lisää. Tärkein on, että olet hellä sanoissasi antaessasi palautetta. Näin voitte yhdessä hioa esileikkitekniikoitanne aina vaan paremmiksi.

Lähde: Askdanandjennifer.com

Kilpailut

Uusimmat