Mihin sängyssä kiinnitetään huomiota? Miehet paljastavat

18.12.2014 20:15 - Reija Saarinen

Sängyssä kiinnitetään huomiota muutamiin oleellisiin seikkoihin.

Naisilla on usein huolenaiheena se, mitä mies hänessä sängyssä huomaa. Tämän vuoksi monet ikävä kyllä peittelevät kehoaan omalta rakkaaltaan. Todellisudessa miehet kiinnittävät huomiota ihan muihin seikkoihin kuin muutamaan vatsamakkaraan.

1. Naisen innokkuus

"Me miehet teemme usein suurimman osan työstä, jolloin nainen vain katselee mitä seuraavaksi tapahtuu. On kuitenkin mahtavaa, jos nainen näyttää innostuneelta ja tekee aloitteen uuteen asentoon tai pyytää mieheltä jotain mistä hän pitää. Naisen innokkuus on seikka, johon jokainen mies kiinnittää huomiota."

2. Kehon liikkeet

"On tärkeää, että nainen on sinut oman kehonsa kanssa. Älä siis peittele itseäsi vaan nauti rohkeasti juuri tästä hetkestä. Itsevarmuus ja aistillisuus sytyttävät miehen. Haluamme tuntea kehon kiemurtelun omaamme vasten. Mitä enemmän nainen antaa kehonsa liikkua, sitä kuumempi tilanne on."

3. Silmät

"Se miten nainen katsoo miestä, on asia, jonka jokainen huomaa. Pidä siis huoli siitä, että kerrot silmilläsi jotain. Anna niiden viestiä siitä, että pidät näkemästäsi ja nautit siitä mitä miehesi tekee."

4. Hengitys

"Miehet kiinnittävät suunnattoman paljon huomiota siihen, miltä naisen hengitys kuulostaa. Onko se tavallisuudesta poikkeava, raskas vai kevyt? Liiallinen huokailu ei innosta, mutta mies kyllä huomaa sen, jos oikeasti olet innostunut ja annat sen kuulua myös hengityksestäsi. Älä siis pidättele."

5. Alusvaatteet

"Mies kyllä huomaa naisen sheivatut paikat ja seksikkäät alusvaatteet. Ne ovat nimittäin selvä merkki siitä, että nainen olikin aikeissa harrastaa seksiä miehen kanssa. Ja se jos mikä saa miehen innostumaan."


Lue myös: Suhteessa seksi on parempaa - 10 syytä

Lähde: Women´s Health

Kilpailut

Uusimmat