Mikä on parasta ja pahinta seksissä kolme- ja nelikymppisenä? Asiantuntija kertoo

30.10.2014 15:17 - Rea Tallgren

Kolme- ja nelikymppisenä seksi on erilaista kuin villeinä teinivuosina. Peiton alla on eri asia peuhata villinä sinkkuna tuntemattoman kumppanin kanssa kuin oman rakkaansa - varsinkin jos lapset meluavat lukitun makuuhuoneenoven toisella puolen.

Seksuaalisuuden ja kehonkielen asiantuntija, kirjailija Tracey Cox kertoo Daily Mailille, miten seksi muuttuu eri vuosikymmenillä.

Kolmekymppisenä:

Kolmekymppisenä moni asettuu aloilleen ja alkaa hankkia lapsia. Jotkut naiset sanovat harrastaneensa elämänsä parasta seksiä raskaana ollessaan, mutta harva sanoo samaa siitä ajasta, kun talossa on pieniä lapsia.

Coxin mukaan lapsilla on uskomaton kyky herätä tai vaatia huomiota juuri silloin, kun vanhemmat haluaisivat heiluttaa peittoa. Joidenkin mielestä seksi ei myöskään ole yhtä jännittävää, kun kumppani on aina saatavilla. Siinä, missä oma seksintarve saattoi nuorempana tuntua ehtymättömältä, saattaa se nyt puolestaan olla näivettynyt.

Nelikymppisenä:

Lapset eivät vaadi enää yhtä paljon aikaa ja huomiota kuin kolmekymppisenä. Moni pari päättääkin nelikymppisenä virkistää seksielämäänsä ja puhaltaa siihen eloa monen hiljaisemman, tai arkisemman vuoden jälkeen.

Nelikymppisenä moni uskaltaa puhua toiveistaan avoimemmin kuin nuorempana ja niinpä seksikin usein on tyydyttävämpää. Ikävä kyllä moni pariskunta tulee myös siihen tulokseen, että harrastaisi mieluummin seksiä jonkun muun kuin oman kumppaninsa kanssa.

Yli puolella 40-70-vuotiaista miehistä esiintyy erektio-ongelmia. Vaikka se on sääli, saattaa se itseasiassa johtaa ainakin naisen kannalta hyvään tilanteeseen: esileikki on usein pidempi ja mies saattaa keskittyä enemmän naisen tyydyttämiseen kuin omaan nautintoonsa.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat