Kuva: Senja Rapila

Milla, 25: "Rakkauden puolesta pitää taistella"

03.07.2016 10:10 - Iiro Myllymäki

Rakkaudesta-sarjassa erilaiset ihmiset puhuvat avoimesti ja rohkeasti sellaisistakin asioista, joita ei ole välttämättä tapana sanoa ääneen. Nyt ääneen pääsee Milla.

”Kaverini alkoivat seurustella tosi nuorena ja minulla ei ollut ketään. Mietin aina, että tulenko saamaan poikaystävää tai lapsia. Mietin, että kuka haluaisi olla kanssani, kun olen niin lyhytkasvuinen. Kaikki vähän pelkäsivät sitä erilaisuutta. Kukaan ei sanonut minulle, että en löytäisi ketään, vaan kaikki tsemppasivat minua. Minulle sanottiin, että kyllä eteesi tulee se, joka rakastaa sinua oikeasti ja tukee sinua eikä häpeä sinua. Kannatti odottaa sitä oikeaa.”

”Olen tuntenut mieheni lapsesta asti. Olemme olleet hyviä ystäviä silloin. Opiskelujen takia vähäksi aikaa erosimme ja mietin aina, että näemmekö me enää. Kun näimme vuonna 2011 toisemme ihan sattumalta, se oli parasta mitä minulle on ikinä tapahtunut. Ajattelen, että meidät on luotu yhteen.”

”Jos meillä sattuisi menemään suhteessa huonosti, selvittäisimme sen ja puhuisimme siitä. Emme antaisi helposti periksi. Paljon on sellaisia pareja, jotka eroavat tosi nopeasti. Minusta tuntuu, että he eivät taistele sen asian puolesta. Mielestäni rakkauden puolesta pitää taistella.”

”En ole missään vaiheessa ollut kyllästynyt parisuhteessamme. Kyllä minulle tulee edelleen perhosia mahaan, jos menemme jonnekin tai teemme jotain yhdessä. Se kipinä ei ole kadonnut mihinkään suhteestamme. Nukkumaan mennessä tykkään hirveästi, kun mies sanoo, että ’rakastan sinua’. Olen onnellinen tuollaisista pienistä asioista.”

Lue aikaisemmat Rakkaudesta-jutut tästä.

Lue myös: Anna, 26: ”Rakkaus on vaivannäköä ja kompromisseja”

Lue myös: Shirly, 23: "Rakastuneena olen ällöttävä"

Kilpailut

Uusimmat