Kuva: Fotolia

Millaisen hevosen näet aavikolla? Psykologinen testi paljastaa hämmästyttäviä asioita sinusta

10.04.2016 19:08 - Rea Tallgren

Kyseinen testi leviää netissä hurjaa vauhtia. Suomensimme sen, jotta sinäkin saisit huomata, kuinka erikoisia asioita se saattaa paljastaa.

Netissä leviää psykologinen testi, joka lupaa paljastaa sen tekijällä paljon sellaisia alitajuisia ajatuksia, joita hänellä saattaa olla esimerkiksi ystävyys- ja parisuhteestaan. Testissä pyydetään ensin ajattelemaan päässään hyvin yksityiskohtainen kuva, ja sen jälkeen selitetään, mitä mikäkin ajatus testin tekijästä paljastaa. 

Vastaa ensin mielessäsi hyvin tarkasti alla oleviin kysymyksiin. Muista miettiä yksityiskohtia tarkkaan. Katso sitten, mitä vastaukset sinusta paljastavat. 

Olet keskellä laajaa aavikkoa. Kuvittele aavikko mielessäsi. Näet aavikolla kuution. 

  1. Millainen kuutio on? Mieti se tarkasti. Onko se iso vai pieni? Onko se hiekan päällä vai hautautuneena hiekkaan? Vai leijuuko kenties ilmassa? Onko se paikallaan vai liikkuuko? Onko kuutio läpinäkyvä vai kiinteää ja läpinäkymätöntä ainetta?
  2. Huomaat aavikolla myös tikkaat. Kuvittele tikkaat mielessäsi. Millaiset ne ovat, vanhat vai uudet? Ovatko ne korkeat vai matalat? Ovatko tikkaat kuution alla vai päällä?
  3. Nyt näet aavikolla myös hevosen. Millainen hevonen on kyseessä? Onko hevonen kaukana sinusta ja mitä se tekee? Liikkuuko se, ja jos, mihin suuntaan? 
  4. Nyt näet aavikolla kukkia. Kuinka paljon niitä näet? Millaisia ne ovat? Missä ne ovat suhteessa tikkaisiin, kuutioon, hevoseen ja hiekkaan?
  5. Yhtäkkiä alkaa myrsky. Millainen myrsky se on? Puhaltaako tuuli kovaa vai ei? Onko myrsky kaukana vai lähellä sinua? Vaikuttaako myrsky tikapuihin, neliöön, hevosiin tai kukkiin mitenkään?

Nyt kerromme, mitä vastauksesi tarkoittavat ja mitä ne sinusta kertovat. Muista kuitenkin, että kyseessä ei ole mikään oikeiden asiantuntijoiden laatima testi, vaan tuloksiin kannattaa suhtautua hyvin kevyesti, eikä niistä ainakaan kannata huolestua. 

Kuutio

Kuutio symboloi sinua itseäsi. Ne, jotka kuvittelevat ison kuution, ovat itsevarmoja ja arvostavat itseään korkealle. Ne, jotka näkevät pienen kuution, saattavat olla ujoja ja varautuneita. 

Jos kuutio on hautautuneena hiekkaan, olet järjestelmällinen ja pystyt suunnittelemaan elämää useita askeleita etukäteen kerrallaan. Jos taas kuutio seisoo hiekan päällä, olet hyvin pragmaattinen ihminen, joka tietää tasan tarkkaan, mitä haluaa elämältään. 

Jos kuutio on liikkeessä, ja vaikkapa pyörii, sinä olet mielikuvituksellinen etkä tyydy aina kulkemaan valtavirran mukana. Jos kuutiosi leijuu ilmassa, se tarkoittaa, että olet taiteellinen ihminen, jolla on mahtava mielikuvitus. 

Jos kuutio on läpinäkyvä, sinä et koe vielä olevasi valmis ihmisenä. Jos puolestaan kuutio on jykevä ja läpinäkymätön, koet olevasi järkähtämätön ihminen, jota olisi mahdoton manipuloida. 

Tikkaat

Tikapuut symboloivat ystäviäsi ja lähisukulaisiasi. Jos kuutio ja tikapuut koskettavat toisiaan ajattelemassasi kuvassa, se tarkoittaa sitä, että olet hyvin läheinen perheesi ja ystäviesi kanssa ja saat heiltä paljon apua. Jos tikkaat puolestaan ovat kauempana kuutiosta, olet melko itsenäinen ja pidät siitä, että hoidat omat asiasi itse. 

Jos tikkaat ovat samankorkuiset kuin kuutio, pidät itseäsi samanveroisena ystäviesi kanssa. Jos tikkaat ovat kuutiota lyhyemmät, pidät ystäviäsi hieman sinua ala-arvoisempina. Jos tikkaat ovat kuutiota korkeammat, arvostat ja välität ystäviesi ja läheistesi mielipiteistä kenties hieman liikaakin. 

Jos tikapuissasi on askelmia 3-5, on sinun vaikea päästää ihmisiä lähellesi ja niinpä sinulla onkin vain muutamia ystäviä/läheisiä. Jos askeleita on noin kymmenen, on sinulla muutama todella hyvä ystävä ja sen lisäksi paljon tuttuja. Jos askeleita on useita kymmeniä, olet todella avoin ja sosiaalinen ja tuttavaverkostosi on valtavan laaja. 

Hevonen

Hevonen kuvastaa kumppaniasi. Jos kuvittelit ruskean työhevosen, arvostat kumppanissa maanläheisyyttä ja sitä, että häneen voi luottaa ja hänen kanssaan voi viettää turvallista ja rauhallista arkea. Jos kuvittelit satumaisen kauniin hevosen tai vaikkapa yksisarvisen, saatat arvostaa pintaa enemmän kuin aitoja tunteita ja haaveilla myös sellaisesta, mitä et usko voivasi saavuttaa. Kyseessä voi olla myös iso ihastus johonkin julkisuuden henkilöön. 

Jos hevonen hieroo itseään kuutioon, tai vaikkapa nakertaa sitä, olette kumppanisi kanssa hyvin läheisiä. Jos hevonen on kuutiosta kaukana, saattaa se viitata siihen, ettet ole aivan varma tunteistasi kumppaniasi kohtaan - tai jopa, että epäilet hänen pettävän.

Kukat

Kukat kuvaavat lapsiasi. Jos näit valtavan monia kukkia, haaveilet useammasta lapsesta. Jos näit vaikkapa vain yhden kukan, saatat haaveilla vain yhdestä lapsesta. Jos kukat peittivät kuution, saatat pelätä, että lapset vievät kaiken aikasi tai että väsyt vanhemmuuteen, jos et saa hengähdystaukoa silloin tällöin. 

Joidenkin tulkintojen mukaan kukat voivat kertoa myös siitä, kuinka luova ihminen on. Mieti siis tarkkaan, millaisia kukkia kuvittelit ja mitä se voisi sinusta kertoa. 

Myrsky

Myrsky symboloi pelkojasi. Jos kuvittelit myrskyn kauas horisonttiin, sinulla ei ole juurikaan huolia. Jos myrsky oli lähellä kuutiota, mutta ei vaikuttanut kuutioon mitenkään koet, että vaikka kohtaisit vaikeuksia, selviät niistä kyllä. 

Jos kuutio on myrskynsilmässä ja myrsky riepottelee niin kuutioita kuin kukkia ja hevostakin, saattaa sinulla tällä hetkellä olla paljonkin huolia. Sinusta saattaa tuntua, että et selviä, mutta usko pois, olet vahvempi kuin kuvitteletkaan. 

Lähde: Bright Side

Kilpailut

Uusimmat